Έρχεται το ντοκιμαντέρ Star Wars για το Infamous Holiday Special

0
Έρχεται το ντοκιμαντέρ Star Wars για το Infamous Holiday Special

Κρατήστε τα παιχνίδια σας με φωτόσπαθο γιατί ήρθε η ώρα για κάποια νέα που κανείς δεν περίμενε! Θα υπάρξει ένα νέο Το ντοκιμαντέρ Star Wars αλλά περί τίνος πρόκειται; Λοιπόν, το Star Wars Holiday Special, φυσικά! Σωστά, οι διαβόητοι και τρομακτικοί ιδιαίτεροι από πολύ καιρό πριν σε έναν μακρινό γαλαξία λαμβάνουν την επεξεργασία των παρασκηνίων σε ένα νέο έγγραφο που ονομάζεται «Διαταραχή στη Δύναμη». Και θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Μαρτίου στο φεστιβάλ South by Southwest, οπότε ετοιμαστείτε να ξεκουραστείτε.

Οι Jeremy Coon και Steve Kozak σκηνοθετούν την ταινία. Φυσικά, περιλαμβάνει συνεντεύξεις με πολλούς θαυμαστές διασημοτήτων, όπως ο Seth Green, ο „Weird Al“ Yankovic και ο Taran Killam. Ακόμα και ο αείμνηστος Gilbert Gottfried κάνει την εμφάνισή του! Και ο Bruce Vilanch, ένας από τους σεναριογράφους του Star Wars Holiday Special, σχολιάζει πώς συνήλθε το όλο θέμα. Ανυπομονούμε να δούμε τι θα αποκαλύψουν.

Σε περίπτωση που χρειάζεστε μια ανανέωση, το Star Wars Holiday Special ήταν ένα βαριετέ σόου που προβλήθηκε το 1978. Ωστόσο, ήταν μια μοναδική υπόθεση και δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε γιατί. Το όλο πράγμα ήταν περίεργο και αταίριαστο, ακόμα και για το Star Wars. Μιλάμε για το Golden Girl Bea Arthur που τραγουδά στο Mos Eisley Cantina και για έναν Wookie που παρακολουθεί κάποιο σοβαρά αμφισβητούμενο περιεχόμενο. Η Carrie Fisher τραγουδάει ένα τραγούδι για την Ημέρα της Ζωής, που είναι Wookie Christmas. Είναι μια άγρια ​​βόλτα, να σου πω. Τα νέα λοιπόν για α Το ντοκιμαντέρ Star Wars Η εστίαση σε αυτό το Ειδικό είναι αρκετά εκπληκτικό!

Τι ήταν το SW Holiday Special;

Ντοκιμαντέρ Star Wars Εικόνα: Lucasfilm/Disney

Ωστόσο, το ειδικό είχε κάποιες λυτρωτικές ιδιότητες. Για παράδειγμα, ήταν ένα τμήμα κινουμένων σχεδίων που παρουσίαζε την πρώτη εμφάνιση του Boba Fett. Λοιπόν, τεχνικά, το δεύτερο, αν μετρήσετε το 1978 το San Anselmo Country Fair Day and Parade. Μπορείτε να παρακολουθήσετε αυτό το καρτούν στο Disney+ με τον τίτλο „The Story of the Faithful Wookiee“. Αλλά δυστυχώς, το υπόλοιπο ειδικό δεν είναι διαθέσιμο για ροή. Ίσως η κυκλοφορία του νέου Το ντοκιμαντέρ Star Wars θα το αλλάξει αυτό.

Η Lucasfilm σχεδόν αποκήρυξε το Star Wars Holiday Special μετά την προβολή του. Ο Τζορτζ Λούκας είπε περίφημα ότι ήθελε να εντοπίσει κάθε αντίγραφο του bootleg και να το σπάσει με μια βαριοπούλα. Ωχ! Όμως, σύμφωνα με τον συν-σεναριογράφο Bruce Vilanch, το Special ήταν απλώς ένας τρόπος να προωθηθούν πράγματα στην εποχή μας. Και αγόρι μου, το έκανε αυτό. Είναι ένα λείψανο της ποπ κουλτούρας που θα θυμόμαστε για πάντα ως ένα από τα πιο περίεργα πράγματα που έχουν κοσμήσει ποτέ τις οθόνες μας.

Έτσι, αν είστε λάτρης του Star Wars ή απλώς λάτρης της περίεργης ποπ κουλτούρας, δεν θα θέλετε να χάσετε το „Disturbance in the Force“. Θα είναι μια έκρηξη από το παρελθόν που δεν θα ξεχάσουμε σύντομα.

Ακόμα κι έτσι, αυτό Το ντοκιμαντέρ Star Wars δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε περιεχόμενο από αυτό το περίφημο Holiday Special. Πρόσφατα, η Lego κυκλοφόρησε ένα Life Day Christmas Special για το Star Wars, μια πολύ καλύτερη έκδοση του Holiday Special. Ίσως δούμε το αυθεντικό Special να φτάνει τελικά στο Disney+!

Νέο ντοκιμαντέρ Star Wars

Ντοκιμαντέρ Star Wars Εικόνα: Lucasfilm/Disney

Επιπλέον, αυτό δεν είναι το μόνο Το ντοκιμαντέρ Star Wars. Είχαμε πολλά από αυτά όλα αυτά τα χρόνια. Η πιο πρόσφατη ήταν Φως και Μαγεία. Αυτό εμφανίστηκε σε τα ειδικά εφέ πίσω από μερικές από τις μεγαλύτερες ταινίες της Lucasfilm. Ήταν μια υπέροχη ματιά στο πώς κατάφεραν να δημιουργήσουν μερικά από τα πιο πρωτοποριακά οπτικά εφέ από το πρωτότυπο Πόλεμος των άστρων.

Φυσικά, οι κριτικές για το ντοκιμαντέρ ήταν αρκετά θετικές. Μάλιστα, στο Rotten Tomatoes, η ταινία έχει 100% αποδοχή από 13 κριτικές! Κατά μέσο όρο, οι κριτικοί έδωσαν στη σειρά 8,8 στα 10. Σύμφωνα με τον ιστότοπο, η σειρά:

«Τεκμηριώστε την άνοδο του ILM με πλήρη προσοχή στη λεπτομέρεια, το Light & Magic είναι ένας άξιος χαιρετισμός στο γράσο του αγκώνα που χρησιμοποιείται στη δημιουργία ταινιών και μια απόλυτη απόλαυση για τους λάτρεις της κινηματογραφικής μαγείας».

Ας ελπίσουμε λοιπόν το νέο Το ντοκιμαντέρ Star Wars ανταποκρίνεται σε αυτές τις προσδοκίες!

Γεια! Είμαι ο Arvyn και είμαι καθηγητής αγγλικών από το Ηνωμένο Βασίλειο. Διδάσκω Αγγλικά διαδικτυακά για πάνω από 4 χρόνια σε μαθητές από όλο τον κόσμο και όλες τις ηλικίες. Εκτός δουλειάς, είμαι μεγάλος λάτρης του διαβάσματος, των βιντεοπαιχνιδιών και του παιχνιδιού με τα αξιολάτρευτα γατάκια μου. Τα λέμε!

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar