Από την τηλεοπτική σειρά Blood and Ash επίσημα σε Έργα από την Amazon Prime

0
Από την τηλεοπτική σειρά Blood and Ash επίσημα σε Έργα από την Amazon Prime

Η Jennifer L. Armentrout είναι μια από τις πιο επιτυχημένες συγγραφείς στους κύκλους της YA. Η πιο δημοφιλής σειρά μυθιστορημάτων της παίρνει επίσημα τηλεοπτική μεταφορά. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε για την τηλεοπτική σειρά From Blood and Ash, καθώς και για τα βιβλία αν δεν τα έχετε ήδη διαβάσει!

Από την τηλεοπτική σειρά Blood and Ash

Λίγες εβδομάδες αφότου μάθαμε ότι το ACOTAR παίρνει μια τηλεοπτική σειρά, τώρα είμαστε ακόμη πιο ενθουσιασμένοι που μαθαίνουμε για την τηλεοπτική σειρά From Blood and Ash! Ακριβώς όταν σκεφτήκαμε ότι τα πράγματα δεν θα μπορούσαν να είναι καλύτερα καθώς η Jennifer L. Armentrout ανακοίνωσε το βιβλίο #5, τα νέα για το live-action μας έπεσαν σαν φορτηγό.

Η σειρά φαντασίας/ρομάντζου/σκοτεινής ακαδημίας/υπερφυσικού μυθιστορήματος αποτελείται από 4 μυθιστορήματα μέχρι στιγμής, τα οποία ακολουθούν όλα την ιστορία της Poppy. Θα συζητήσουμε την πλοκή του μυθιστορήματος αργότερα στο άρθρο. Προς το παρόν, εδώ είναι μερικές από τις λεπτομέρειες σχετικά με την επερχόμενη τηλεοπτική σειρά From Blood and Ash.

Πρώτον, η σειρά θα αναπτυχθεί από την Amazon Prime. Η Jennifer L. Armentrout θα συνεργαστεί με την παραγωγό και παρουσιάστρια Anne Cofell Saunders για να δημιουργήσουν αυτό το αριστούργημα. Ο Sascha Hecks και ο Luke Ryan θα συμμετάσχουν στον συγγραφέα ως παραγωγοί.

Δυστυχώς, αυτό είναι το μόνο που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής. Ωστόσο, η επερχόμενη τηλεοπτική σειρά From Blood and Ash είναι σίγουρα μια από τις πιο αναμενόμενες τηλεοπτικές διασκευές στη σφαίρα του Booktok μέχρι στιγμής! Μείνετε συντονισμένοι στο Comic Years στο άμεσο μέλλον για να μάθετε για τη σειρά.

FBAA Novel Franchise από την Jennifer L. Armentrout

Αποτελούμενο από τέσσερα (σύντομα πέντε) κύρια μυθιστορήματα και 3 μυθιστορήματα prequel, το From Blood and Ash είναι το εξαιρετικά δημοφιλές franchise φαντασίας που γράφτηκε από Jennifer L. Armentrout. Το franchise των μυθιστορημάτων ακολουθεί την ιστορία της Poppy, the Maiden.

Καθώς η Poppy ανακαλύπτει πολλά σκοτεινά μυστικά για το βασίλειό της, αρχίζει να αμφιβάλλει για όλα όσα ήξερε μέχρι τότε. Για παράδειγμα, στο πρώτο μυθιστόρημα, η Poppy ανακαλύπτει ότι η πράξη της «ανόδου» σημαίνει στην πραγματικότητα ότι θα θυσιαστεί. Μεταξύ άλλων, ο ναυαγοσώστης και μέντορας της Poppy πεθαίνει τραγικά, πυροδοτώντας τελικά την εξέγερση της Poppy.

Επιπλέον, ο νέος της φρουρός Χοκ κρύβει ένα δικό του μυστικό. Δεν θέλω να χαρίσω πολλά, γι‘ αυτό θα αναφέρω μόνο μερικές από τις σημαντικές σκηνές του βιβλίου #1, ώστε να τραβήξω το ενδιαφέρον σας. Για παράδειγμα, The Willow Scene, The Rite Scene, Vikter, Hawke, The Dark One, The Red Pearl Scene!

Πιστέψτε με, δεν πρέπει να κοιμάστε σε αυτό το franchise. Πάρτε τα βιβλία του FBAA τώρα και ετοιμαστείτε για την τηλεοπτική σειρά From Blood and Ash! Η εικασία μας για την ημερομηνία κυκλοφορίας είναι κάποια στιγμή το 2024!

Με εμμονή με τα anime, τα πάντα μαγικά, τη συλλογή σπάνιων εκδόσεων και funko pops, η Natalija είναι μια νεαρή συγγραφέας που προσπαθεί να διαβάσει κάθε κόμικ και manga εκεί έξω!

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar