Ημερομηνία κυκλοφορίας, ηθοποιοί και ιστορία του The Witcher Season 3 Revealed!

0
Ημερομηνία κυκλοφορίας, ηθοποιοί και ιστορία του The Witcher Season 3 Revealed!

Είναι μια από τις πιο δημοφιλείς εκπομπές στον κόσμο Τετάρτη πλατφόρμα και μια από τις σειρές της με τις περισσότερες επιθέσεις. Ο Χένρι Κάβιλ είναι ήδη εκτός έργου. Ωστόσο, θα επιστρέψει για μια τελευταία σεζόν ως Geralt of Rivia. The Witcher Η σεζόν 3 έχει ήδη ημερομηνία κυκλοφορίας.

Η σειρά που υποσχέθηκε να γίνει η κληρονόμος Games of Thrones στο Netflix δεν έχει τραβήξει αρκετά το κοινό. Η εκπομπή δεν κατάφερε να προσαρμόσει την αρχική ιστορία για να ικανοποιήσει τους θαυμαστές των βιντεοπαιχνιδιών. Όσον αφορά το ευρύ κοινό, ούτε ο φανταστικός και ο μαγικός τόνος έχει πιάσει αρκετά. Ακόμη, The Witcher έχει συγκεντρώσει εκατομμύρια θεατές και έχει τοποθετηθεί ως ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα του Netflix.

Παρακάτω θα απαντήσουμε σε μερικές επαναλαμβανόμενες ερωτήσεις μεταξύ των θαυμαστών:

Πότε θα κυκλοφορήσουν τα νέα κεφάλαια;

Τι θα αφορούν τα νέα επεισόδια;

Θα δούμε πολλές αλλαγές πλοκής από το βιντεοπαιχνίδι;

Ελάτε να απαντήσουμε σε αυτήν και σε πολλές άλλες ερωτήσεις σχετικά με τις νέες περιπέτειες του Geralt of Rivia The Witcher sεποχή 3.

Ημερομηνία κυκλοφορίας, ηθοποιοί και ιστορία του The Witcher Season 3 Revealed!

The Witcher Season 3 Εικόνα: Netflix

Το Netflix δεν έχει ακόμη αποκαλύψει την ημερομηνία κυκλοφορίας της 3ης σεζόν του The Witcher. Ωστόσο, αυτό που ήδη γνωρίζουμε είναι ότι η σειρά έχει ήδη γυριστεί. Η πλατφόρμα σχεδιάζει να κυκλοφορήσει την τρίτη σεζόν το επόμενο καλοκαίρι. Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες, μεταξύ Ιουνίου και Σεπτεμβρίου μπορούμε να απολαύσουμε τις περιπέτειες του Geralt of Rivia, του Yennefer και του Ciri. Ένα άλλο γεγονός που μπορεί να έχει μεγάλο ενδιαφέρον για τους θαυμαστές είναι ότι το Netflix θα ανεβάζει τα κεφάλαια ταυτόχρονα και όχι σε εβδομαδιαία βάση όπως κάνουν άλλες πλατφόρμες.

Όσο για τη σύνοψη, ξέρουμε ήδη περί τίνος πρόκειται. Το Netflix αποκάλυψε επίσημα την πλοκή του The Witcher σεζόν 3, καθώς και την κατά προσέγγιση ημερομηνία κυκλοφορίας του. Είναι αλήθεια ότι χάρη σε δηλώσεις σεναριογράφων και ηθοποιών γνωρίζαμε ήδη τι είδους πλοκές θα δούμε στα νέα επεισόδια. Αυτή είναι η επίσημη περίληψη:

«Καθώς μονάρχες, μάγοι και θηρία της ηπείρου ανταγωνίζονται για να την αιχμαλωτίσουν, ο Geralt κρύβει την Ciri of Cintra, αποφασισμένος να προστατεύσει την οικογένειά του που μόλις επανενώθηκε από αυτούς που απειλούν να την καταστρέψουν».

«Έχοντας εμπιστευτεί τη μαγική εκπαίδευση της Ciri, η Yennefer τους οδηγεί στο προστατευμένο φρούριο της Aretuza, όπου ελπίζει να ανακαλύψει περισσότερα για τις αναξιοποίητες δυνάμεις του κοριτσιού. Αντίθετα, ανακαλύπτουν ότι έχουν προσγειωθεί σε ένα πεδίο μάχης πολιτικής διαφθοράς, σκοτεινής μαγείας και προδοσίας. Πρέπει να αντεπιτεθούν, να βάλουν τα πάντα στη γραμμή – διαφορετικά κινδυνεύουν να χάσουν ο ένας τον άλλον για πάντα».

Σχόλια από τη Lauren Schmidt Hissrich, τη σειρά Showrunner

Σύμφωνα με τις δηλώσεις της Lauren Schmidt Hissrich, γνωρίζουμε ότι η σεζόν θα προσαρμόσει την Time of Hate. Αυτό είναι το τέταρτο βιβλίο του Andrzej Sapkowsk, όπου αφηγείται ένα από τα βασικά μέρη αυτού του φανταστικού έπους.

Αυτό που πολλοί αναρωτιούνται είναι αν αυτά τα νέα κεφάλαια θα είναι πιστά στο έπος του Andrzej Sapkowski. Μία από τις κύριες κριτικές που δέχτηκε ο Witcher με τα τελευταία του επεισόδια ήταν η αποχώρησή του από το αρχικό έργο. Αυτές οι πληροφορίες είναι ενήμεροι για τον showrunner και τα στελέχη του Netflix. Την ώρα λοιπόν που έκαναν ρεπορτάζ The Witcher Ημερομηνία κυκλοφορίας της σεζόν 3, έκαναν επίσης κάποια σχόλια σχετικά με αυτό. Από τις δηλώσεις τους αντλούμε ότι αυτή η νέα σεζόν θα είναι πιο πιστή στο αρχικό υλικό. Παρόλα αυτά, θα υπάρξουν μικρές τροποποιήσεις για να εκπλήξουν τους πιο σκληροπυρηνικούς αναγνώστες:

«Η τρίτη σεζόν είναι, για μένα, η πιο κοντινή στα βιβλία που έχουμε κάνει όσον αφορά τη διασκευή. Φυσικά, δεν μεταφέραμε όλες τις σελίδες, αλλά το Hateful Time μας χάρισε αρκετές υπέροχες στιγμές δράσης, ανατροπές στην πλοκή, στιγμές που καθορίζουν τους χαρακτήρες και μεγάλες αποκαλύψεις για τον κακό. Είχαμε τόσα πολλά να δουλέψουμε που καταφέραμε να μείνουμε πολύ πιστοί στο βιβλίο».

Γυρίσματα, συνεργείο παραγωγής και καστ της 3ης σεζόν

Ο Henry Cavill και ο Roach ξανασμίγουν πριν από την τρίτη σεζόν του Witcher Εικόνα: Netflix Henry Cavill και Roach ξανασμίγουν πριν από την τρίτη σεζόν του Witcher

Η τρίτη σεζόν του The Witcher θα έχει ημερομηνία κυκλοφορίας μεταξύ Ιουνίου και Σεπτεμβρίου 2023. Ωστόσο, τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει λίγο μετά την πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν. Τα γυρίσματα έγιναν σε διάφορες τοποθεσίες, όπως η Ιταλία, η Κροατία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτή η ποικιλία τοπίων υπόσχεται να προσθέσει ποιότητα στο τελικό αποτέλεσμα. Όπως μπορούμε να δούμε, η ομάδα έκανε τον κόπο να ταξιδέψει σε διάφορες χώρες αντί να καταφύγει σε stagecraft ή CGI. Αυτή η προσπάθεια είναι αξιέπαινη και σίγουρα θα φανεί στην τελική ποιότητα.

Όσο για το καστ, θα υπολογίζουμε στον Henry Cavill ως κεντρικό ήρωα. Παρά την αποχώρησή του από τη σειρά, αυτό συνέβη λίγο αφότου ο Βρετανός ηθοποιός γύρισε αυτή την τρίτη σεζόν. Εκτός από τον Cavill, θα έχουμε τη Freya Allan ως Cirilla (Ciri), τον Joey Batey ως Bellota, την Anya Chalotra ως Yennefer de Vengerberg, την Anna Shaffer ως Triss Merigold και τον Joey Batey ως Bellota.

Ακόμα περιμένουμε να μάθουμε The Witcher ημερομηνία κυκλοφορίας 3 σεζόν. Αλλά τουλάχιστον, έχουμε ήδη αρκετούς μήνες που θα το γνωρίζουμε Το Netflix θα το κυκλοφορήσει.

Επιλεγμένη εικόνα μέσω Netflix

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar