Η τελευταία μας πρεμιέρα του τελικού επεισοδίου σπάει ρεκόρ

1
Η τελευταία μας πρεμιέρα του τελικού επεισοδίου σπάει ρεκόρ

Οι Τελευταίοι Εμείς έσπασε το ρεκόρ τηλεθέασης στην πρεμιέρα του τελευταίου επεισοδίου. Παραδόξως, έσπασε το ρεκόρ ενώ το ABC πρόβαλλε τα πολυαναμενόμενα Όσκαρ. Για πολλούς, είναι το τέλειο κλείσιμο σε ένα έπος που ξεκίνησε καλά και τελείωσε ακόμα καλύτερα.

The Last Us last Η πρεμιέρα του επεισοδίου είχε κοινό πάνω από 8 εκατομμύρια χρήστες. Ξεπέρασε έτσι το ρεκόρ των 7,5 εκατομμυρίων προβολών για μια πρεμιέρα στο επεισόδιο 4 αυτής της σειράς. Αυτό το καθιστά το δεύτερο έπος με τις περισσότερες προβολές στο HBO και το HBO Max, πίσω Το Σπίτι του Δράκουμεταδίδεται επίσης σε αυτήν την πλατφόρμα.

Η πρεμιέρα του τελευταίου επεισοδίου του τελευταίου επεισοδίου σπάει ρεκόρ με 8,2 εκατομμύρια θεατές

Last of Us HBO Εικόνα: HBO

Το τελευταίο επεισόδιο του Οι Τελευταίοι Εμείς η πρεμιέρα είχε τεράστια επιτυχία. Αυτό το επεισόδιο συγκέντρωσε 8,2 εκατομμύρια προβολές, σπάζοντας τα ρεκόρ τηλεθέασης του επεισοδίου «Please hold on to my hand», το οποίο συγκέντρωσε 7,5 εκατομμύρια χρήστες στην πρεμιέρα του.

Είναι ενδιαφέρον ότι το τελευταίο επεισόδιο της πρώτης σεζόν έκανε πρεμιέρα ταυτόχρονα με τη μετάδοση των Όσκαρ. Παρά το γεγονός ότι είχε τέτοιο ανταγωνισμό, κατάφερε να πάρει ένα αρκετά καλό αποτέλεσμα. Όχι για πρώτη φορά, Ο τελευταίος από εμάς Το επεισόδιο 4 έκανε πρεμιέρα ταυτόχρονα με τα βραβεία Grammy.

Τα δεδομένα που συνέλεξαν οι Warner και Nielsen επέτρεψαν να αναλυθεί πόσοι χρήστες παρακολούθησαν το τελευταίο επεισόδιο του The Last Us. Αυτά μεταδόθηκαν το βράδυ στο κανάλι HBO και αυτές οι προβολές εμφανίστηκαν όλη τη νύχτα στο HBO-MAX.

Οι απόψεις Το Last Us είναι αρκετά υψηλό, με μέσο όρο 30,4 εκατομμύρια θεατές. Το πρώτο επεισόδιο μέχρι στιγμής έχει 40 εκατομμύρια τηλεθεατές εγγεγραμμένους και στα δύο κανάλια. Αυτοί οι αριθμοί καθιστούν αυτήν την εκπομπή την πιο πολυπαρακολουθημένη εκπομπή στην Ευρώπη και τη Λατινική Αμερική.

Το The Last Us είναι το δεύτερο καλύτερο πρόγραμμα στα HBO και HBO Max

Εικόνα Last of Us Εικόνα: HBO

Αυτή η σειρά είναι ένα από τα προγράμματα με τις καλύτερες επιδόσεις σε αυτές τις πλατφόρμες. Η πρεμιέρα του τελευταίου επεισοδίου The Last of Us ήταν ένας απίστευτος θρίαμβος. Είναι μόνο πίσω από το Παιχνίδι των θρόνων prequel, House of the Dragon. Σύμφωνα με στοιχεία που συγκέντρωσε η Warner Bros, αυτή η σειρά είχε επιτυχία από την αρχή και βρισκόταν σε άνοδο.

Για παράδειγμα, το ντεμπούτο του The last US με 4,7 εκατομμύρια θεατές που απόλαυσαν το πρώτο του επεισόδιο. Η βαθμολογία του αυξήθηκε σε 5,7 εκατομμύρια προβολές στο δεύτερο επεισόδιο και στο τρίτο σε 6,4 εκατομμύρια άτομα. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το τέταρτο επεισόδιο έφτασε τους 7,5 εκατομμύρια τηλεθεατές στην πρεμιέρα του.

Τα δεδομένα για τα επεισόδια 5, 6 και 7 κυκλοφόρησαν πρόσφατα και ήταν σχετικά υψηλά. Όσο για το επεισόδιο 5, αυτό είχε επίσημα 11,6 εκατομμύρια, αν και περιλαμβάνει τρεις ημέρες προβολών αφού έπρεπε να αναδιοργανώσει τη μετάδοσή του λόγω του Super Bowl, κάτι που σημαίνει ότι όλες αυτές οι οπτικοποιήσεις αντιστοιχούν σε τρεις ημέρες αντί για μία.

Τα κεφάλαια 6 και 7 παραμένουν σε τιμές κοντά στα 7,8 εκατομμύρια θεατές. Η Warner αναμένει ότι αυτοί οι αριθμοί θα συνεχίσουν να αυξάνονται και ότι αυτή η σειρά μπορεί να αυξήσει τη βαθμολογία της. Ωστόσο, υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος για να μπορέσει να ξεπεράσει τον κύριο ανταγωνιστή της, Σπίτι του Δράκου.

Με The Last of Us τελευταίο πρεμιέρα επεισοδίου, έσπασε ένα ρεκόρ με τις περισσότερες προβολές στο έπος. Ανοίγει αυτό την πόρτα σε μια δεύτερη σεζόν, λαμβάνοντας υπόψη τα αποτελέσματα του κοινού, όλα δείχνουν ναι.

Επιλεγμένη εικόνα μέσω HBO

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar