Η τηλεοπτική σειρά Kimi Ni Todoke έρχεται στο Netflix τον Μάρτιο του 2023

0
Η τηλεοπτική σειρά Kimi Ni Todoke έρχεται στο Netflix τον Μάρτιο του 2023

Μετά από μια πολύ επιτυχημένη χρονιά για το Netflix όσον αφορά τις σειρές anime και live-action, το Netflix μόλις δημοσίευσε το τρέιλερ για την επερχόμενη τηλεοπτική σειρά Kimi ni Todoke. Το πολυαναμενόμενο live-action του δημοφιλούς manga From Me to You είναι καθ‘ οδόν και έρχεται νωρίτερα από όσο νομίζετε!

Από εμένα σε σένα Manga

Η προσαρμογή της τηλεοπτικής σειράς Kimi ni Todoke είναι ένα από τα καλύτερα νέα που άκουσα το 2023 μέχρι στιγμής! Επομένως, εδώ είναι μερικές από τις λεπτομέρειες σχετικά με το ίδιο το manga. Ξεκινώντας το 2006 και τελειώνοντας τελικά το 2018, το manga From Me to You είναι μια από τις μεγαλύτερες και σίγουρα πιο όμορφες ρομαντικές ιστορίες.

Το manga ακολουθεί δύο μαθητές γυμνασίου Sawako και Shota. Δυστυχώς, η Sawako είναι ένα από τα μη δημοφιλή κορίτσια που υφίστανται μεγάλη πίεση από συνομηλίκους και εκφοβισμό. Οι συμμαθητές της την αποκαλούν Sadako λόγω της ζοφερής εμφάνισής της και των μακριών, σκούρων μαλλιών της.

Από την άλλη, ο Shota Kazehaya είναι το εντελώς αντίθετο του Sawako. Είναι ο δημοφιλής τύπος στην τάξη. Όταν ανακαλύπτει ότι οι συνομήλικοι πιέζουν τον Sawako να κάνει πολλά είδη δραστηριοτήτων αντί για αυτούς, ο Shota μπαίνει μέσα. Αρχίζει να δημιουργεί στενό δεσμό με τον Sawako. Αρχίζει να αποκτά αυτοπεποίθηση, φίλους και τελικά συναισθήματα για τη Σότα.

Η όμορφη ιστορία μεταξύ Σότα και Σαουάκο δείχνει πολλά καταστροφικά στοιχεία. Από τον εκφοβισμό στο γυμνάσιο και το να μην έχει φίλους μέχρι να αποκτήσει έναν καλύτερο φίλο για μια ζωή και έναν σύντροφο, τα όνειρα της Sawako επιτέλους γίνονται πραγματικότητα!

kim ni todoke

Τηλεοπτική σειρά Kimi ni Todoke από το Netflix (Plot, Cast & Ημερομηνία κυκλοφορίας)

Σύμφωνα με τη λαϊκή απαίτηση, η τηλεοπτική σειρά Kimi ni Todoke κατευθύνεται! Μια από τις πιο όμορφες ιστορίες αγάπης προέρχεται από αυτό το manga. Μπορεί να είναι δύσκολο να κορυφωθεί η σειρά ζωντανής δράσης του 2010 με τον ίδιο τίτλο, αλλά το Netflix έχει αναμφίβολα δημιουργήσει πολλά καταπληκτικά Τηλεοπτικές προσαρμογές μέχρι τώρα.

Πρώτον, η ημερομηνία κυκλοφορίας για την τηλεοπτική σειρά Kimi ni Todoke είναι η 30η Μαρτίου 2023! Αυτό απέχει μόλις μερικές εβδομάδες. Η σειρά θα είναι προϊόν της συνεργασίας του TV Tokyo με το Netflix. Επιπλέον, ο Takehiko Shinjo (γνωστός για το Your Lie τον Απρίλιο) θα καθίσει στην καρέκλα του σκηνοθέτη. Ο Hayato Miyamoto θα είναι ο σεναριογράφος.

Δεύτερον, εδώ είναι οι επιλογές του κάστινγκ. Οι Oji Suzuka και Sara Minami θα υποδυθούν τους βασικούς χαρακτήρες Shota Kazahaya και Sawako Kuronuma. Επιπλέον, μερικά από τα γνωστά πρόσωπα του καστ περιλαμβάνουν τους Kaito Sakurai, Rinka Kumada, Naho Toda, Shohei Miura και Riho Nakamura.

Η τηλεοπτική σειρά Kimi ni Todoke θα ακολουθεί ολόψυχα την πλοκή από την αρχική σειρά manga 2005-2017. Τούτου λεχθέντος, η σειρά θα αφηγηθεί την ιστορία αγάπης μεταξύ της Sawako Kuronuma και της Shota Kazahaya. Ενώ η Shota είναι ένα δημοφιλές παλικάρι, η Sawako είναι πολύ ντροπαλή και πολλοί την κοροϊδεύουν. Όταν η Shota αποφασίζει να χτίσει μια αληθινή φιλία μαζί της, οι δυο τους ερωτεύονται!

Με εμμονή με τα anime, τα πάντα μαγικά, τη συλλογή σπάνιων εκδόσεων και funko pops, η Natalija είναι μια νεαρή συγγραφέας που προσπαθεί να διαβάσει κάθε κόμικ και manga εκεί έξω!

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar