Η 2η σεζόν του Willow και οι μελλοντικές εποχές ακυρώθηκαν

1
Η 2η σεζόν του Willow και οι μελλοντικές εποχές ακυρώθηκαν

Ώρα για κάποια θλιβερά νέα για τους θαυμαστές του Willow της Disney+. Παρά το γεγονός ότι οι κριτικοί του έδωσαν μερικές διθυραμβικές κριτικές, δεν θα υπάρξει α Willow σεζόν 2. Ναι, έτσι είναι – μετά από μόλις οκτώ επεισόδια, η Disney έδωσε στον Willow το τσεκούρι. Είναι πραγματικά κρίμα, ειδικά από τη στιγμή που η παράσταση ήταν μια επανεκκίνηση. Συνέχισε την ομώνυμη ταινία φαντασίας του 1988 του Ρον Χάουαρντ, με τον Γουόργουικ Ντέιβις να πρωταγωνιστεί στον ομώνυμο ρόλο. Η 1η σεζόν εμφανίστηκε δεκαετίες μετά την ταινία. Πολλοί κριτικοί είπαν ότι εξισορροπούσε την προσβασιμότητα για νέους θεατές, ενώ παράλληλα συνέχιζε την ιστορία για τους θαυμαστές του πρωτότυπου. Επαίνεσαν επίσης τη φωτογραφία, τις παραστάσεις και την αφήγηση του. Στην πραγματικότητα, το IGN το ονόμασε «Disney+ στα καλύτερά του».

Γιατί λοιπόν η Willow ακυρώθηκε, ρωτάτε; Λοιπόν, προφανώς, οφείλεται στην αύξηση των συνδρομητών της Disney+. Η πλατφόρμα είδε πρόσφατα την πρώτη τριμηνιαία απώλεια συνδρομητών. Επιπλέον, υστερεί σε σχέση με τον αντίπαλό του, το Netflix. Η Disney+ εισήγαγε μια αύξηση των τιμών στα τέλη του περασμένου έτους για να προσπαθήσει να την αναπληρώσει. Ωστόσο, αυτό δεν ήταν αρκετό για να κρατήσει τον Willow στον αέρα. Ως εκ τούτου, η Disney επέλεξε να σταματήσει ένα μέλλον Willow σεζόν 2 από το να συμβεί.

Όλα αυτά που λέγαμε, είναι ακόμα κρίμα να βλέπεις τον Willow να φεύγει. Δεν είναι συχνά που μια εκπομπή λαμβάνει τόσο εξαιρετικές κριτικές και παρόλα αυτά δεν την κάνει να περάσει την πρώτη της σεζόν. Αλλά τουλάχιστον πήραμε αυτά τα οκτώ επεισόδια. Θα τους έχουμε πάντα να κοιτάζουν πίσω. Ποιος ξέρει – ίσως κάποια μέρα, ο Willow αποκτήσει την επανεκκίνηση που του αξίζει. Σταυρωμένα δάχτυλα, παιδιά!

Willow Season 2 News

Willow Season 2 Εικόνα: Disney

Για όσους μπορεί να μην είναι εξοικειωμένοι, η αρχική ταινία του 1988 Willow ήταν μια κλασική ταινία περιπέτειας φαντασίας. Ο Ρον Χάουαρντ το σκηνοθέτησε, ενώ ο Τζορτζ Λούκας ήταν παραγωγός. Στην ταινία είδαμε το ταξίδι της Willow Ufgood. Ήταν μικρός αγρότης και επίδοξος μάγος! Σε αυτό, η Willow ξεκινά μια αποστολή για να προστατεύσει ένα μωρό από μια κακιά βασίλισσα που προσπαθεί να το καταστρέψει. Στην πορεία συναντά μια ομάδα συμμάχων. Αυτά περιλαμβάνουν τον γενναίο πολεμιστή, Madmartigan. Μαζί πολεμούν για να σώσουν το παιδί και να νικήσουν τη βασίλισσα. Έτσι, η πρώτη σεζόν και η ακυρωμένη Willow σεζόν 2 συνέχισε να διερευνά αυτές τις ιδέες. Μάθαμε περισσότερα για τον Willow και άλλους χαρακτήρες από αυτόν τον κόσμο.

Εκτός από τον Ντέιβις, η σειρά περιλάμβανε ένα ταλαντούχο καστ συνόλου. Αυτό περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την Ellie Bamber, τον Tony Revolori και την Erin Kellyman. Οι παραστάσεις τους βοήθησαν να ζωντανέψει ο κόσμος του Willow. Επιπλέον, αυτοί οι χαρακτήρες πρόσθεσαν βάθος και αποχρώσεις στην παράσταση. Παρά το αρ Willow σεζόν 2, θα θυμόμαστε και θα εκτιμούμε τη δουλειά του καστ. Ποιος ξέρει, ίσως θα έχουν όλοι την ευκαιρία να ενωθούν ξανά για ένα άλλο έργο.

Παλαιότερα, η ταινία ήταν ένα αγαπημένο κλασικό της εποχής της. Διατήρησε μια ειδική βάση θαυμαστών όλα αυτά τα χρόνια. Δυστυχώς, οι θαυμαστές αναμφίβολα θα αισθανθούν απογοητευμένοι για τα νέα. Ωστόσο, μπορούν ακόμα να προβληματιστούν για την αρχική ταινία και τον αντίκτυπό της στο είδος. Η Willow ήταν πρωτοπόρος σε ταινίες φαντασίας. Άνοιξε το δρόμο για μελλοντικά κλασικά έργα όπως ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών και το Game of Thrones. Η ταινία είναι μια απόδειξη της δύναμης της αφήγησης παράλληλα με τη διαρκή ελκυστικότητα μιας καλοφτιαγμένης ιστορίας περιπέτειας. Μπορεί να μην υπάρχει α Willow σεζόν 2, αλλά μπορούμε ακόμα να νιώσουμε την επίδραση του franchise στο είδος!

Προσεχείς εκπομπές Disney+

Willow Season 2 Εικόνα: Disney

Αλλά hey, δεν είναι όλα καταστροφή και κατήφεια. Ενώ η Willow μπορεί να είναι εκτός σκηνής, η Lucasfilm εξακολουθεί να εργάζεται σε πολλά έργα Star Wars για την Disney+. Υπάρχουν πολλές σειρές ζωντανής δράσης στο δρόμο! Για παράδειγμα, αυτή τη στιγμή προβάλλουν την τρίτη σεζόν του The Mandalorian. Η δεύτερη σεζόν του Andor, Skeleton Crew και The Acolyte, έρχεται επίσης σύντομα. Και αν σας αρέσουν περισσότερο τα κινούμενα σχέδια, υπάρχουν τα The Bad Batch, Visions και Young Jedi Adventures. Δεν είναι το τέλος για πιο συναρπαστικές εκπομπές Disney+!

Γεια! Είμαι ο Arvyn και είμαι καθηγητής αγγλικών από το Ηνωμένο Βασίλειο. Διδάσκω Αγγλικά διαδικτυακά για πάνω από 4 χρόνια σε μαθητές από όλο τον κόσμο και όλες τις ηλικίες. Εκτός δουλειάς, είμαι μεγάλος λάτρης του διαβάσματος, των βιντεοπαιχνιδιών και του παιχνιδιού με τα αξιολάτρευτα γατάκια μου. Τα λέμε!

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar