Νέα αφίσα για το Dead Reckoning Mission Impossible για τον Ίθαν Χαντ

0
Νέα αφίσα για το Dead Reckoning Mission Impossible για τον Ίθαν Χαντ

Dead Reckoning, η νέα ταινία στο Αδύνατη αποστολή franchise, βρίσκεται στα τελευταία στάδια παραγωγής. Σε αυτή την τελευταία δόση, θα δούμε τον Tom Cruise ως Ethan Hunt, να κάνει αυτό που κάνει καλύτερα. Το αστέρι θα εκτελέσει ακραία ακροβατικά, αναρρίχηση κτιρίων και άλλες φαινομενικά αδύνατες ενέργειες. Η νέα αφίσα που βγήκε για το πρώτο μέρος της ταινίας τον δείχνει να κάνει κάτι παρόμοιο. Ωστόσο, σε επίπεδα, δεν έχουμε ξαναδεί.

Αυτή τη φορά θα δούμε πώς ο κατάσκοπος κάνει πιο τολμηρές ενέργειες, με τον Τομ Κρουζ να δίνει τον καλύτερό του εαυτό σε αυτόν τον ρόλο. Ο ηθοποιός ξεπέρασε τον εαυτό του σε αυτήν την περίσταση με εντυπωσιακά ακροβατικά, από το αλεξίπτωτο σε ένα αεροπλανοφόρο έως τα εναέρια γυρίσματα. Έσπασε το πόδι του σε μια περίπτωση και επέμενε να γυρίσει τις σκηνές.

Νέα αφίσα Dead Reckoning, Mission Impossible δείχνει τον Ethan Hunt σε άλλο επίπεδο

Mission: Impossible (@MissionFilm) / Twitter Εικόνα: Paramount Pictures

Νέα αφίσα για την ταινία Dead Reckoning, Mission Impossible, το πρώτο μέρος, είναι online και δείχνει μερικές απίστευτες ενέργειες που θα κάνει ο ακραίος κατάσκοπος. Στην εικόνα, μπορείτε να δείτε πώς ο Hunt οδηγεί τη μοτοσικλέτα του μέχρι να πηδήξει από έναν γκρεμό. Στη συνέχεια θα απαλλαγεί από το ποδήλατό τουανοίγοντας το αλεξίπτωτό του.

Στο προηγούμενο teaser αυτής της ταινίας, μπορούσαμε να δούμε πώς ο Κρουζ έτρεξε πάνω από ένα κινούμενο τρένο. Αυτό δεν θα είναι το μόνο κόλπο που θα κάνει ο ηθοποιός για να κάνει συγκλονιστικά ακροβατικά για την ψυχαγωγία του κοινού. Μάλιστα, η Paramount υποσχέθηκε ότι αυτό θα είναι το καλύτερο κόλπο που έχει δει σε ταινία μέχρι στιγμής.

Όσο για το τι θα κάνει αυτή τη φορά ο Ίθαν Χαντ, θα τον δούμε να πηδά από γκρεμό με μοτοσυκλέτα, ένα κόλπο που ήδη είδαμε να γυρίζει. Το στούντιο σχολίασε ότι ο ηθοποιός παίρνει πολλά ρίσκα σε αυτή την παραγωγή. Παρ‘ όλους τους κινδύνους που εμπεριέχει, τόνισαν την προσπάθεια του Κρουζ σε κάθε κινηματογραφική σκηνή.

Ο Κρουζ σχολίασε επίσης Dead Reckoning, Mission Impossible, σημειώνοντας ότι θα είναι ό,τι πιο ριψοκίνδυνο μπορεί να δει κανείς σε αυτό το franchise. Ο σταρ σχολίασε το κόλπο, στο οποίο πετάχτηκε από τον γκρεμό και μετά από έξι δευτερόλεπτα, έπρεπε να ανοίξει το αλεξίπτωτο. Αν αποτύχει να το κάνει, αυτός θα πέθαινε αναμφίβολα. Είναι ενδιαφέρον ότι πολλά από τα ακροβατικά έχουν προγραμματιστεί εδώ και χρόνια, σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου του ηθοποιού.

Τι γνωρίζουμε για τη νέα περιπέτεια του Ίθαν Χαντ

Mission Impossible Dead Reckoning Εικόνα μέσω Paramount

Όσο για την πλοκή του Dead Reckoning, Mission Impossible Part One. Ωστόσο, γνωρίζουμε ότι θα υπάρξει πληθώρα ακροβατικών σκηνών με πρωταγωνιστή τον ίδιο τον Tom Cruise. Αυτό θα περιλαμβάνει εναέριες σκηνές, δεδομένου ότι γυρίστηκαν σε αεροπλάνο, στις εγκαταστάσεις ενός αμερικανικού αεροπλανοφόρου κοντά στις ακτές της Ιταλίας.

Μια άλλη λεπτομέρεια που επιβεβαιώθηκε από την Paramount είναι ότι το Dead Reckoning θα είναι η τελευταία ταινία Mission Impossible. Ωστόσο, θα χωριστεί σε δύο μέρη. Το πρώτο θα κυκλοφορήσει στις 14 Ιουλίου 2023 και το δεύτερο θα κυκλοφορήσει στις 28 Ιουνίου 2024. Θα το δούμε πρώτα στους κινηματογράφους, αν και δεν είναι περίεργο που αργότερα θα μεταδοθεί στο Paramount+, όπως έγινε με Top Gun: Maverick.

Όσο για το καστ, έχουμε ότι βασικός πρωταγωνιστής είναι ο Τομ Κρουζ, επαναλαμβάνοντας τον ρόλο του Ίθαν Χαντ. Σε αυτήν την ταινία προστέθηκαν επίσης οι ηθοποιοί: Ving Rhames, Hayley Atwell, Rebecca Ferguson, Simon Pegg, Vanessa Kirby και Pom Klementieff. Γνωρίζουμε αν θα συμπεριλάβουν περισσότερους ηθοποιούς σε εκείνη την παραγωγή, αν και δεν αποκλείεται κάποια έκπληξη.

Στην κεφαλή του Dead Reckoning Mission Impossible, μέρη πρώτο και δεύτερο, έχουμε τον σκηνοθέτη Christopher McQuarrie. Σύμφωνα με τις απόψεις των Paramount και Cruise, αυτός ο σκηνοθέτης βελτίωσε την ποιότητα των ταινιών στο franchise. Αυτό έκανε τις προηγούμενες παραγωγές επιτυχημένες στις αίθουσες και στην πλατφόρμα ροής.

Αυτή η ταινία έχει πολλές προσδοκίες, όχι μόνο επειδή είναι η αρχή του τέλους του franchise που ξεκίνησε το 1996. Λαμβάνει επίσης υπόψη την επιτυχία του Cruise και του στούντιο στο Top Gun: Maverick, που έσωσε την κινηματογραφική βιομηχανία για πολλούς. Επίσης, λόγω των καλών αποτελεσμάτων των πρίκουελ του όπως το Mission Impossible: Fallout και το Mission Impossible: Rogue Nation.

Επιλεγμένη εικόνα μέσω Paramount

Είμαι εναέριος του τσίρκου επηρεασμένος από τον Ντικ Γκρέισον και τον Σπάιντερ-Μαν. Είχα την τύχη να γράψω για τους χαρακτήρες που με ενέπνευσαν. Έχω επίσης πτυχίο στις Πολιτικές Επιστήμες και μεταπτυχιακό στο Διεθνές Εμπόριο.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar