Ο διευθυντής του Superman Legacy μοιράζεται τις σκέψεις του

0
Ο διευθυντής του Superman Legacy μοιράζεται τις σκέψεις του

Μεγάλη είδηση ​​σήμερα: Η DC Comics αποκάλυψε τον επίσημο Σκηνοθέτης του Superman Legacy. Αυτή είναι μια επερχόμενη ταινία Superman. Ποιος είναι? Λοιπόν, μόνο ο James Gunn, ο άνθρωπος πίσω από τους Guardians of the Galaxy! Παλαιότερα, γνωρίζαμε ότι ο Gunn ήταν ο σεναριογράφος της ταινίας. Τώρα όμως αναλαμβάνει και διπλό καθήκον και μπαίνει πίσω από την κάμερα.

Ο Gunn πήγε στο Twitter για να κάνει την ανακοίνωση και αποδεικνύεται ότι έχει μια ειδική σύνδεση με την ημερομηνία κυκλοφορίας. «Ναι, σκηνοθετώ το Superman: Legacy που θα κυκλοφορήσει στις 11 Ιουλίου 2025», έγραψε στο Twitter. «Ο αδερφός μου ο Ματ μου είπε όταν είδε την ημερομηνία κυκλοφορίας, άρχισε να κλαίει. Τον ρώτησα γιατί. Είπε, «Φίλε, είναι τα γενέθλια του μπαμπά». Δεν το είχα συνειδητοποιήσει.” Πόσο γλυκό είναι αυτό;

Το Superman: Legacy ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο για τα DC Studios. Προηγουμένως, το Σκηνοθέτης του Superman Legacy και ο συνεπικεφαλής των DC Studios, Peter Safran, το ονόμασε το πρώτο κεφάλαιο του DCU: Gods and Monsters. Μετά την πτήση του Man of Steel, θα έχουμε το The Batman Part II, σε σκηνοθεσία Matt Reeves, στις 3 Οκτωβρίου 2025.

Φυσικά, ο Σούπερμαν είναι βασικό στοιχείο της μεγάλης οθόνης για δεκαετίες. Αυτή η ανακοίνωση για το Σκηνοθέτης του Superman Legacy δείχνει πολλή ιστορία για να ζήσει κανείς. Η πρώτη ταινία του Σούπερμαν βγήκε στους κινηματογράφους το 1978. Σε αυτή την ταινία, ο Κρίστοφερ Ριβ φόρεσε την κάπα και το κολάν για μεγάλη επιτυχία. Αργότερα, πρωταγωνίστησε σε άλλες τρεις ταινίες του Σούπερμαν. Δυστυχώς, η σειρά είχε σίγουρα πάρει μια στροφή για το περίεργο από την τέταρτη. Superman IV: Το Quest for Peace είχε τον Superman να πολεμά ενάντια σε μια πυρηνική κεφαλή. Ας πούμε ότι δεν αποτύπωσε αρκετά τη μαγεία της πρώτης ταινίας.

Superman Legacy Σκηνοθέτης και καστ

Στη δεκαετία του 2000, η ​​DC επανεκκίνησε το franchise του Superman με τον Brandon Routh. Αυτή η ταινία ονομάστηκε Superman Returns. Αρχικά, η ταινία προοριζόταν να είναι η συνέχεια των δύο πρώτων κινήσεων του Reeve. Ωστόσο, δεν έβαλε ακριβώς φωτιά στον κόσμο. Πέρασε λίγος χρόνος μέχρι να έχουμε μια νέα ταινία Superman.

Στη συνέχεια, το 2013, αποκτήσαμε το Man of Steel με τον Henry Cavill ως Superman. Η ταινία απομακρύνθηκε από τις προηγούμενες ταινίες του Superman. Σε αντίθεση με αυτά, ήταν πιο σκούρος, πιο σκεπτικός τόνος. Αλλά τα πήγε αρκετά καλά για να ξεκινήσει μια νέα εποχή ταινιών Superman. Ας ελπίσουμε ότι με τον James Gunn ως το Διευθυντής του Superman Legacy, θα πάρουμε άλλη μια νέα άποψη για αυτό το γνωστό όνομα.

Επιπλέον, δεν είναι ο μόνος που μπαίνει στη διασκέδαση. Άλλες ταινίες που έχουν προγραμματιστεί για το Κεφάλαιο Πρώτο της DCU: Gods and Monsters είναι οι The Authority, The Brave and the Bold και Supergirl: Woman of Tomorrow. Επιπλέον, υπάρχει και το Swamp Thing. Ετοιμαστείτε λοιπόν, οπαδοί της DC. Πολλή καλοσύνη υπερήρωων θα έρθει στο δρόμο σας τα επόμενα χρόνια.

Εκτός αυτής της ανακοίνωσης του Διευθυντής του Superman Legacy, γνωρίζουμε λίγα άλλα για την ταινία. Προφανώς, πρόκειται να είναι μια επανεκκίνηση του franchise. Έτσι, αυτό σημαίνει ότι δεν θα δούμε πλέον τον Henry Cavill στον ομώνυμο ρόλο. Δεν είναι ξεκάθαρο ποιος θα παίξει το Man of Steel, αλλά είμαστε σίγουροι ότι θα είναι καταπληκτικοί στη δουλειά τους!

Κριτικές ταινιών Henry Cavill Superman

Διευθυντής Superman Legacy Εικόνα: DC Comics

Προηγουμένως, οι κριτικοί έδωσαν στην ταινία Man of Steel του 2013 μικτές κριτικές. Συγκεκριμένα, ορισμένοι θαυμαστές ένιωσαν απογοητευμένοι από τον πιο σκούρο τόνο και τις αλλαγές στον χαρακτήρα του Superman.

Ωστόσο, αντίθετα, η συνέχεια του 2016 Batman v Superman: Dawn of Justice αντιμετώπισε ένα ακόμη πιο διχαστική υποδοχή. Οι κριτικοί και το κοινό ήταν χωρισμένοι ως προς την περίπλοκη πλοκή και τον ανομοιόμορφο ρυθμό της ταινίας. Ακόμα κι έτσι, πολλοί επαίνεσαν την ερμηνεία του Μπεν Άφλεκ ως Μπάτμαν και την εισαγωγή της Wonder Woman της Gal Gadot. Παρά την ανάμεικτη ανταπόκριση, η ταινία απέφερε πάνω από 873 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office. Σαφώς, ακόμη και μια διχαστική ταινία υπερήρωων μπορεί να είναι μια οικονομική επιτυχία. Ας ελπίσουμε ότι η ταινία θα τα πάει καλύτερα με τον James Gunn ως τον Σκηνοθέτης του Superman Legacy.

Γεια! Είμαι ο Arvyn και είμαι καθηγητής αγγλικών από το Ηνωμένο Βασίλειο. Διδάσκω Αγγλικά διαδικτυακά για πάνω από 4 χρόνια σε μαθητές από όλο τον κόσμο και όλες τις ηλικίες. Εκτός δουλειάς, είμαι μεγάλος λάτρης του διαβάσματος, των βιντεοπαιχνιδιών και του παιχνιδιού με τα αξιολάτρευτα γατάκια μου. Τα λέμε!

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar