Ο Jeremy Podeswa θα σκηνοθετήσει τη σειρά Blade Runner της Amazon

0
Ο Jeremy Podeswa θα σκηνοθετήσει τη σειρά Blade Runner της Amazon

Ο σκηνοθέτης Jeremy Podeswa θα είναι ο σκηνοθέτης της νέας τηλεοπτικής σειράς της Amazon Blade Runner 2099. Αυτός ο σκηνοθέτης ήταν υποψήφιος για 4 βραβεία Emmy και ήταν υπεύθυνος για άλλες παραγωγές, όπως το HBO’s Παιχνίδι των θρόνων. Ήταν και σε άλλα γυρίσματα σε αυτό το κανάλι, όπως π.χ Boardwalk Empire και Ο ωκεανός.

Αυτή η σειρά στο Amazon Prime σίγουρα ταιριάζει με το στυλ του Podeswa, που του αρέσει αυτό το σκοτεινό στυλ στις παραγωγές που σκηνοθετεί. Θα είναι επίσης εκτελεστικός παραγωγός. Ο σκηνοθέτης της αρχικής σειράς, Ridley Scott, δεν θα είναι στην καρέκλα που θα καθοδηγεί τα γυρίσματα, αλλά θα ενεργεί ως εκτελεστικός παραγωγός.

Jeremy Podeswa, A Luxury Director για τη σειρά Blade Runner 2099

live-action blade runner 2099 Εικόνα μέσω Warner Bros.

Η Amazon φαίνεται να κάνει τα πάντα για αυτό το νέο έπος του Blade Runner. Αυτή τη φορά, επέλεξε τον Jeremy Podeswa, έναν σκηνοθέτη με μακρά ιστορία επιτυχίας για να οδηγήσει αυτή την ταινία στην κορυφή. Αναφερόμαστε στον Jeremy Podeswa, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για τις σεζόν 6 και 7 του Game of Thrones και μάλιστα έβαλε τέλος σε αυτό το έπος του HBO.

Το αγαπημένο του είδος παραγωγής είναι η επιστημονική φαντασία, έτσι ο πιλότος του Blade Runner 2099 του ταιριάζει σαν γάντι. Αυτή η τηλεοπτική σειρά δεν θα είναι κινουμένων σχεδίων αλλά θα δείχνει ένα αυθεντικό remastering ενός φουτουριστικού κόσμου. Συνήθως παρουσιάζει ντετέκτιβ που ερευνούν τις πιο απίστευτες υποθέσεις, σε στυλ Σέρλοκ Χολμς.

Ο Jeremy Podeswa θα είναι σκηνοθέτης και εκτελεστικός παραγωγός, μαζί με τον σκηνοθέτη της αρχικής σειράς Blade Runner, Ridley Scott. Επίσης θα συμμετάσχει ο Michael Green, ο οποίος υπηρέτησε ως σεναριογράφος σε προηγούμενες έπος, αν και δεν θα συμμετάσχει ως τέτοιος σε αυτό. Μαζί με τον Podeswa, η Silka Luisa και ο Tom Spezialy θα γράψουν το σενάριο.

Η Amazon Prime συγκέντρωσε μια κορυφαία ομάδα για την ανάπτυξη αυτής της πραγματικά remastered παραγωγής. Αυτό εγείρει πολλές προσδοκίες για τους λάτρεις της σάγκα και των παραγωγών επιστημονικής φαντασίας. Πολλοί περιμένουν ότι θα έχει επιτυχία. Ο Jeremy Podeswa και η ομάδα του την καθοδηγούν, έχει τα πάντα.

Blade Runner, An Evolving Franchise

Τζέρεμι Ποντέσβα Πίστωση εικόνας: Crunchyroll

Το Blade Runner εξελίχθηκε με την πάροδο του χρόνου από τότε που ξεκίνησε η πρώτη παραγωγή κινουμένων σχεδίων στις 25 Ιουνίου 1982. Ωστόσο, είχε ένα τάιμ άουτ μέχρι το 2017, όταν κυκλοφόρησε το Blade Runner 2049. Στη συνέχεια ήρθαν αρκετές σειρές κινουμένων σχεδίων, όπως το Blade Runner Black Lotus. Τώρα θα έχουμε μια νέα δόση με τον σκηνοθέτη Jeremy Podeswa.

Η πλοκή μοιάζει με τη δυστοπική πόλη του Λος Άντζελες, σε ένα φουτουριστικό περιβάλλον. Με έναν κάπως τρελό ντετέκτιβ που πάντα ερευνούσε περίεργες υποθέσεις. Επίσης, με μπάτσους στο κυνήγι ενός είδους συνθετικών ανθρώπων, που ονόμασαν Replicants.

Λαμβάνοντας υπόψη το έτος δημιουργίας αυτής της σειράς, θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερα φουτουριστικά εργαλεία και εξοπλισμό από ό,τι σε προηγούμενες εκδόσεις. Η Amazon και η ομάδα παραγωγής ενδέχεται να κάνουν σημαντικές αλλαγές στην πλοκή για να επιτύχουν καλύτερο αποτέλεσμα από ό,τι σε προηγούμενες παραγωγές.

Αυτές οι αλλαγές είναι δυνατές, δεδομένου ότι θα είναι ένα πραγματικό ζωντανό remastering, επομένως υπάρχει ήδη μια ορατή αλλαγή. Θα μπορούσαμε να δούμε νέα στοιχεία εκτός από τους Replicants, και αυτό θα ήταν μια νέα κούρσα που η αστυνομία και ο ντετέκτιβ πρέπει να κυνηγήσουν. Είναι γνωστό ότι το σενάριο βρίσκεται στη φάση της συγγραφής, οπότε σύντομα θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερες πληροφορίες από τον Jeremy Podeswa για την πλοκή.

Εκτός από τον Jeremy Podeswa, άλλα μέλη έχουν ενταχθεί στην ομάδα παραγωγής ως εκτελεστικοί παραγωγοί για την Amazon. Πρόκειται για τους Andrew Kosove, Ben Roberts, David W. Zucker, Cynthia Yorkin, Broderick Johnson, Clayton Krueger, Frank Giustra και Isa Dick Hackett.

Θα πρέπει να περιμένουμε τι νέα θα δώσει η Amazon για αυτή τη νέα σειρά Blade Runner. Η Amazon θέλει να ενισχύσει την πλατφόρμα ροής της, το Amazon Prime Video, και αυτός είναι ένας τρόπος για να το κάνει.

Επιλεγμένη εικόνα μέσω Amazon

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar