Τι γνωρίζουμε για την τελευταία σεζόν

0
Τι γνωρίζουμε για την τελευταία σεζόν

Αν είστε λάτρης της σειράς Cobra Kai του Netflix, ακούστε! Έχουμε μερικές χυμώδεις λεπτομέρειες για την επερχόμενη σεζόν 6. Θα είναι η τελευταία, οπότε θα είναι επική! Οι εκπομπές, Josh Heald, Jon Hurwitz και Hayden Schlossberg, έχουν υποσχεθεί ότι αυτή η σεζόν θα είναι η μεγαλύτερη μέχρι τώρα. Και έχουμε όλη την εσωτερική σέσουλα για εσάς, οπότε κουμπώστε και ετοιμαστείτε να ακούσετε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για Cobra Kai S6!

Πρώτα πρώτα, το Netflix ανανέωσε επίσημα την εκπομπή τον Ιανουάριο. Προφανώς, οι showrunners ήθελαν να τελειώσουν το σόου με τους όρους τους. Επιπλέον, ήθελαν να δώσουν στους θαυμαστές ένα ικανοποιητικό συμπέρασμα. Αλλά μην ανησυχείτε, έχουν αφήσει να εννοηθεί ότι θα μπορούσαν να υπάρξουν περισσότερες ιστορίες Karate Kid στο μέλλον. Ετσι, Cobra Kai S6 δεν είναι το τέλος. Να τι είπαν:

«Ο πρώτος μας στόχος με την Cobra Kai ήταν πάντα να το τελειώσουμε με τους δικούς μας όρους, αφήνοντας την κοιλάδα στον χρόνο και τον τόπο που πάντα φανταζόμασταν. Έτσι, με τεράστια υπερηφάνεια και ευγνωμοσύνη είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε αυτό το επίτευγμα. Η επερχόμενη έκτη σεζόν θα σηματοδοτήσει το τέλος του Cobra Kai. Αν και αυτή μπορεί να είναι μια γλυκόπικρη μέρα για τους θαυμαστές, το Miyagiverse δεν ήταν ποτέ πιο δυνατό. Αυτό το fandom είναι το καλύτερο στον πλανήτη και ελπίζουμε να λέμε περισσότερες ιστορίες Karate Kid μαζί σας στη συνέχεια. Γιατί όπως όλοι γνωρίζουμε, το Cobra Kai δεν πεθαίνει ποτέ».

Πότε μπορούμε να περιμένουμε να δούμε Cobra Kai S6; Δυστυχώς, είναι ακόμα στον αέρα. Δυστυχώς, το Netflix δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα ακόμα. Επιπλέον, δεν έχουν ξεκινήσει ούτε τα γυρίσματα. Αλλά αν οι προηγούμενες σεζόν είναι κάποια ένδειξη, μπορούμε να περιμένουμε να προβληθεί περίπου ένα χρόνο μετά την έναρξη των γυρισμάτων. Λοιπόν, ίσως κάποια στιγμή το 2024; Κράτα τα δάχτυλά σου σταυρωμένα για τότε.

Cast Cobra Kai S6

Cobra Kai S6 Εικόνα: Netflix

Λοιπόν, ποιος θα συμμετάσχει στους Macchio και Zabka Cobra Kai S6? Λοιπόν, το μεγαλύτερο μέρος του καστ θα επιστρέψει, με μερικά νέα πρόσωπα να εντάσσονται πιθανώς στη μίξη. Περιμένουμε όλα τα παιδιά του καράτε – Mariduena, Mouser, Buchanan, Bertrand, List και DeCenzo – να επιστρέψουν. Ο O’Brien μπορεί να είναι μια τακτική σειρά.

Όσο για το παλαιότερο καστ, οι Henggeler, Rubio και Hannah-Kim πιθανότατα θα επιστρέψουν. Τι γίνεται όμως με τον Mike Barnes και τον Chozen; Η κατάστασή τους είναι ακόμα στον αέρα και θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε πού θα πάει η ιστορία στη συνέχεια.

Και ας μην ξεχνάμε το Kreese! Μετά το δραματικό του jailbreak στο φινάλε της σεζόν 5, θα προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στην 6η σεζόν. Σύμφωνα με τον Jon Hurwitz, „υπάρχει πολύ δράμα που μπορεί να γίνει.“ Ίσως είναι μέσα Cobra Kai S6.

Τι γίνεται όμως με τον Terry Silver; Θα μπορούσε αυτό να είναι το τέλος για αυτόν; Ίσως, ίσως όχι. Ο Hurwitz λέει ότι ποτέ δεν ξέρουμε με έναν χαρακτήρα σαν αυτόν. Αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο. τους αρέσει να δουλεύουν με τον Thomas Ian Griffith. Φυσικά, θα ήταν ενθουσιασμένοι να τον έχουν πίσω, αν είναι δυνατόν.

Karate Kid Netflix Υπόθεση

Cobra Kai S6 Εικόνα: Netflix

Λοιπόν, τι μπορούμε να περιμένουμε από την πλοκή; Λοιπόν, η σεζόν 5 τελείωσε με πολλά χαλαρά άκρα δεμένα, αλλά υπάρχει ακόμα το τουρνουά Sekai Takai στον ορίζοντα. Οι showrunners άφησαν να εννοηθεί ότι θα είναι το μεγαλύτερο τουρνουά μέχρι τώρα. Προφανώς, Cobra Kai S6 μπορεί να περιλαμβάνει παγκόσμιο ανταγωνισμό. Και με τον Kreese και τον Kim Da-Eun ακόμα στη σκηνή, θα μπορούσαν να ηγηθούν μιας νέας ομάδας διεκδικητών για να αντιμετωπίσουν το Miyagi-do.

Δεν είναι όμως μόνο το τουρνουά. Ο Τζόνι είναι τώρα μπαμπάς για δεύτερη φορά και θα μπορούσαν να υπάρξουν κάποια χρονικά άλματα για να επιταχυνθεί αυτή η ιστορία. Και υπάρχει επίσης το ζήτημα της μοίρας του Τέρι Σίλβερ. Μπορεί να πεθαίνει; Αν ναι, μπορούμε να περιμένουμε να βγει με στυλ με ένα τελευταίο κόλπο.

Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι Cobra Kai S6, και ελπίζουμε να είστε και εσείς! Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για περισσότερες ενημερώσεις. Θυμηθείτε: Ο Cobrai Kai δεν πεθαίνει ποτέ!

Γεια! Είμαι ο Arvyn και είμαι καθηγητής αγγλικών από το Ηνωμένο Βασίλειο. Διδάσκω Αγγλικά διαδικτυακά για πάνω από 4 χρόνια σε μαθητές από όλο τον κόσμο και όλες τις ηλικίες. Εκτός δουλειάς, είμαι μεγάλος λάτρης του διαβάσματος, των βιντεοπαιχνιδιών και του παιχνιδιού με τα αξιολάτρευτα γατάκια μου. Τα λέμε!

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar