Το πιο δυνατό Jutsu στο Naruto Shippuden: Top 5 Jutsu Powers

1
Το πιο δυνατό Jutsu στο Naruto Shippuden: Top 5 Jutsu Powers

Καθώς ο Boruto κάνει ένα διάλειμμα 3 μηνών από την κυκλοφορία νέων επεισοδίων, επιστρέφουμε στο anime του OG. Τούτου λεχθέντος, μια από τις πιο συχνές συζητήσεις είναι ποιο είναι το πιο δυνατό jutsu στο Naruto. Ας αφήσουμε επιτέλους αυτή τη συζήτηση στο κρεβάτι και ας απαντήσουμε σε αυτή την ερώτηση!

Οι 5 κορυφαίες δυνάμεις στο Naruto Shippuden

Πριν ανακοινώσετε το ισχυρότερο jutsu, δείτε άλλες ισχυρές δυνάμεις jutsu (από το #5 έως το #2). Ξεκινώντας από το σημείο νούμερο 5, έχουμε το Chidori. Ο Kakashi δημιούργησε αυτό το ισχυρό jutsu αστραπή σχηματίζοντας μια μπάλα τσάκρα αστραπής στο χέρι του. Επιπλέον, ο Sasuke χρησιμοποίησε αυτή τη δύναμη και μάλιστα την εξέλιξε.

Τομπιραμά Flying Thunder God Το Jutsu καταλαμβάνει την τέταρτη θέση. Αυτό το jutsu επιτρέπει στον χρήστη να τηλεμεταφέρει σε άλλη τοποθεσία μέσα σε ένα εκατομμυριοστό του δευτερολέπτου. Επιπλέον, ο Minato βελτίωσε αυτό το jutsu και το κατέκτησε τόσο καλά που πήρε το παρατσούκλι ‚The Yellow Flash‘.

Η τρίτη θέση πηγαίνει στον Guy Sensei’s Οκτώ εσωτερικές πύλες δύναμη Jutsu. Δεν μπορούν όλοι να ανοίξουν όλες τις πύλες των τσάκρα. Επομένως, το εξαιρετικά ισχυρό jutsu του Guy του επιτρέπει να αποκτήσει ταχύτητα και δύναμη επιπέδου Θεού, γι‘ αυτό είναι το απόλυτο jutsu για τους χρήστες taijutsu. Ακριβώς όπως μερικά από τα άλλα ισχυρότερα jutsu, αυτό έχει σοβαρές συνέπειες για τον χρήστη.

Ο αριθμός 2 πηγαίνει στο Naruto’s Six Paths: Ultra Big Ball Rasenshuriken. Ενώ το βασικό Rasenshuriken είναι επίσης πολύ ισχυρό, αυτή η έκδοση είναι επαναστατική. Το Naruto χρησιμοποιεί τους κλώνους Kurama για να δημιουργήσει ένα τεράστιο Rasenshuriken με δύναμη από την ουρά.

Naruto Six Paths

Ποιο είναι το πιο δυνατό Jutsu στο Naruto;

Ενώ υπάρχουν πολλά ισχυρά Shinobi στο Naruto, οι ισχυρότερες ικανότητες Jutsu δημιουργούνται σίγουρα από τους Sharingan Χρήστες. Τούτου λεχθέντος, οι δυνάμεις που μοιράζονται τον τίτλο του ισχυρότερου jutsu είναι το Infinite Tsukuyomi, το Amaterasu και το Kamui και το Chibaku Tensei. Ακολουθούν οι σύντομες περιγραφές για καθένα από αυτά.

Το Άπειρο Τσουκουγιόμι είναι αναμφίβολα μια από τις ισχυρότερες δυνάμεις των Jutsu σε ολόκληρο το franchise Naruto. Μόνο οι χρήστες του Mangekyo Sharingan μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτή τη δύναμη, αν και έχει σοβαρές συνέπειες στο σώμα του χρήστη. Αυτή η δύναμη είναι μια μορφή ενός πολύ ισχυρού genjutsu. Το jutsu λυγίζει χρόνο και χώρο, τραβώντας τον εχθρό σε μια διαφορετική διάσταση. Για παράδειγμα, ο Itachi το χρησιμοποίησε στο Kakashi σε μια σύντομη μάχη. Ωστόσο, αυτό που φαινόταν σαν να μαχαιρώθηκε για μια αιωνιότητα για τον Kakashi ήταν μόνο ένα δευτερόλεπτο στην απόλυτη δύναμη του Itachi.

Στη συνέχεια, έχουμε Amaterasu. Ακριβώς όπως το Tsukuyomi, μόνο οι χρήστες του Mangekyo Sharingan μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτό το jutsu, γεγονός που καθιστά ακόμη πιο δύσκολο τον έλεγχο. Αυτή η ικανότητα δημιουργεί μη σβηστές μαύρες φλόγες. Αυτές οι φλόγες μόνο και μόνο όταν ο στόχος τους είναι νεκρός ή καταστραφεί.

Ένα άλλο δυνατό jutsu είναι Καμούι. Ο Obito Uchiha κατέκτησε αυτή τη δύναμη Sharingan. Αυτό το jutsu δίνει στον χρήστη τη δυνατότητα να μετατοπίσει στοιχεία σε μια άλλη διάσταση σε ένα χιλιοστό του δευτερολέπτου, συμπεριλαμβανομένων μερών του σώματός του. Αυτό είναι το απόλυτο αμυντικό jutsu, καθώς μπορεί κανείς να αποφύγει τις επιθέσεις εύκολα.

Και τέλος, ένα από τα πιο δυνατά jutsu που διαθέτουν οι Χρήστες Sharingan περιλαμβάνουν το Τσιμπάκου Τενσέι. Ενώ είδαμε μόνο το μικροσκοπικό μαύρο φεγγάρι που δημιούργησε ο Pain, οι πραγματικές δυνάμεις αυτού του jutsu έχουν σημαντικές συνέπειες στον κόσμο.

το πιο δυνατό jutsu

Με εμμονή με τα anime, τα πάντα μαγικά, τη συλλογή σπάνιων εκδόσεων και funko pops, η Natalija είναι μια νεαρή συγγραφέας που προσπαθεί να διαβάσει κάθε κόμικ και manga εκεί έξω!

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar