Το Eren Yeager Fortnite Skin παρουσιάστηκε στο Κεφάλαιο 4 του Fortnite

0
Το Eren Yeager Fortnite Skin παρουσιάστηκε στο Κεφάλαιο 4 του Fortnite

Λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία των νέων επεισοδίων του Attack on Titan, το Fortnite αποφάσισε να δημιουργήσει την απόλυτη συνεργασία με το MAPPA Studio. Το νέο Eren Yeager Skin θα παρουσιαστεί στη Season 2, Chapter 4 του Fortnite! Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα για αυτό.

Το δέρμα Eren Yeager Fortnite περιλαμβάνει 3DM Gear

Το Fortnite μόλις δημοσίευσε το κινηματογραφικό τρέιλερ για την επερχόμενη ενημέρωση. Αυτή τη φορά, το Κεφάλαιο 4 της σεζόν 2 θα περιλαμβάνει ένα δέρμα Eren Yeager Fortnite, σε συνεργασία με το Attack on Titan της MAPPA.

Το δέρμα Eren Yeager Fortnite θα είναι διαθέσιμο ως επιβράβευση Battle Pass. Επιπλέον, το δέρμα δείχνει τη νεαρή Eren (πιθανότατα σεζόν 1). Επιπλέον, όχι μόνο μπορούμε να δούμε στο τρέιλερ πώς ο Eren κινείται ακριβώς όπως στο anime, αλλά οι οπαδοί του Fortnite έσπευσαν επίσης να παρατηρήσουν ότι ο Eren είναι εξοπλισμένος με τρισδιάστατο εξοπλισμό ελιγμών.

Αν αυτό θα είναι ένα νέο χαρακτηριστικό στο δημοφιλές παιχνίδι ή απλώς ένα εποχιακό, δεν γνωρίζουμε ακόμα. Ωστόσο, η προεπισκόπηση από το τρέιλερ φαίνεται εκπληκτική! Όλοι οι χαρακτήρες από το κινηματογραφικό τρέιλερ, στην πραγματικότητα, χρησιμοποιούν τον κάθετο εξοπλισμό ελιγμών από το Attack on Titan.

Αυτή δεν είναι η πρώτη συνεργασία anime που δημιουργείται από το Fortnite. Για παράδειγμα, η σεζόν 8 περιελάμβανε τα δέρματα Naruto, Kakashi, Sasuke και Sakura. Επιπλέον, ορισμένοι από τους δημοφιλείς χαρακτήρες anime που εμφανίστηκαν στο Fortnite περιλαμβάνουν τους Gohan, Goku, Vegeta, Izuku Midoriya, All Might και Katsuki Bakugo.

Από την άλλη, αρκετά άλλα δημοφιλή διαδικτυακά παιχνίδια συνεργάστηκαν επίσης με στούντιο anime. Για παράδειγμα, η έκδοση για φορητές συσκευές του League of Legends (MLBB) μόλις έβαλε τέλος σε μια συνεργασία με το Jujutsu Kaisen!

Γιατί το Fortnite είναι τόσο δημοφιλές;

Το Fornite είναι ένα από τα διαδικτυακά παιχνίδια OG. Δημιουργήθηκε στα μέσα της δεκαετίας του 2010 μαζί με το Call of Duty, το Counter Strike και μερικά άλλα παιχνίδια, κρατά τον θρόνο όσον αφορά τον αριθμό των παικτών.

Ο λόγος για τον οποίο είναι τόσο δημοφιλές μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι ταιριάζει σε πολλές γενιές. Από 7χρονους έως 40χρονους μπορεί να το παίξει ο καθένας. Ακόμα κι αν δεν είστε λάτρης των σκοποβολής/μάχης, το Fortnite έχει πολλά άλλα χαρακτηριστικά. Για παράδειγμα, μπορείτε να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας στη χειροτεχνία!

Επιπλέον, το διαδραστικό λόμπι είναι ένα καλό μέρος για να δημιουργήσετε νέες φιλίες. Αυτό είναι ιδανικό για τις νεότερες γενιές! Έχει πολλούς τρόπους αναπαραγωγής, όπως το Battle Royale. Πέρα από όλα αυτά, είναι ένα εντελώς δωρεάν online παιχνίδι! Ωστόσο, κρατήστε τις πιστωτικές σας κάρτες μακριά – το παιδί σας μπορεί να το πάρει και να αγοράσει το νέο δέρμα Eren Yeager Fortnite!

Με εμμονή με τα anime, τα πάντα μαγικά, τη συλλογή σπάνιων εκδόσεων και funko pops, η Natalija είναι μια νεαρή συγγραφέας που προσπαθεί να διαβάσει κάθε κόμικ και manga εκεί έξω!

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar