Το Sequel του Ridley Scott Gladiator θα μπορούσε να πρωταγωνιστήσει στον Barry Keoghan

0
Το Sequel του Ridley Scott Gladiator θα μπορούσε να πρωταγωνιστήσει στον Barry Keoghan

του Ρίντλεϊ Σκοτ Μονομάχος η συνέχεια είναι στα σκαριά. Η ταινία, που κυκλοφόρησε το 2000 κέρδισε ένα βραβείο Όσκαρ. Ένας από τους πιθανούς νέους συμμετέχοντες είναι ο Barry Keoghan, ο οποίος θα μπορούσε να ενωθεί με τον Paul Mescal στο καστ αυτού του γυρίσματος.

Ο Μπάρι Κέογκαν ήταν μεταξύ των υποψηφίων στα πρόσφατα βραβεία Όσκαρ. Ήταν μεταξύ των πιθανών νικητών στην κατηγορία Καλύτερου Β‘ Ανδρικού Ρόλου. Τώρα θα συμμετείχε στο Ridley Scott Μονομάχος sequel που θα συνεχίσει την πλοκή της ταινίας του 2000. Σε εκείνη την ευκαιρία, είδαμε πώς ο στρατηγός Μάξιμος Δέκατος Μερίδιος αντιμετώπισε τον αυτοκράτορα Κόμμοδο, αν και και οι δύο έχασαν τη ζωή τους σε αυτή τη μονομαχία.

Ο Barry Keoghan θα μπορούσε να είναι στη συνέχεια του Gladiator του Ridley Scott

Ο Barry Keoghan των Eternals χαιρετίζει την ποικιλομορφία της ταινίας της Marvel, με τη δική του προφορά - CNET Εικόνα: Marvel Studios

Ο ηθοποιός Barry Keoghan ήταν υποψήφιος για τον καλύτερο δεύτερο ανδρικό ρόλο για την ερμηνεία του στο The Banshees of Inisherin, θα μπορούσε τώρα να είναι στο Ridley Scott Μονομάχος η συνέχεια. Ο ηθοποιός θα μπορούσε να υποδυθεί έναν Αυτοκράτορα ονόματι Geta, αν και δεν υπάρχει τίποτα σίγουρο ακόμα, καθώς δεν κατέληξαν σε συμφωνία μέχρι τώρα.

Το sequel του Ridley Scott Gladiator θα ήταν η συνέχεια των δράσεων του πρώτου μέρους, που κυκλοφόρησε το 2000. Σε αυτή την ταινία είδαμε πώς ο Στρατηγός Μάξιμος του Ράσελ Κρόου αντιμετώπισε τον δικτάτορα Commodus που υποδύθηκε ο ηθοποιός Joaquin Phoenix. Η αντιπαράθεση οδήγησε στο θάνατο και των δύο και στην πιθανή εξάλειψη της μορφής του αυτοκράτορα.

Ο χαρακτήρας που έπαιζε ο Keoghan σε αυτή την ευκαιρία θα ήταν ο αυτοκράτορας που θα διαδεχόταν τον Commodus μετά το αποτέλεσμα που είδαμε στο πρώτο μέρος. Η υπάρχουσα αμφιβολία είναι τι είδους ρόλος θα παίξει ο ηθοποιός αν θα είναι δευτερεύων όπως στο The Banshees του Inisherin ή θα είναι ο κακός.

Οι Ρωμαίοι αυτοκράτορες συνήθως παίζουν πάντα τον ρόλο του κακού, εμποδίζοντας τον ήρωα, που σε αυτή την περίπτωση θα είναι ο Λούσιος, να αναδυθεί. Θα ήταν μια ενδιαφέρουσα αλλαγή για τον ηθοποιό που υποδύεται πάντα δευτερεύοντες χαρακτήρες και όχι της κύριας πλοκής. Αν και δεν θα είναι ο πρωταγωνιστής του σίκουελ του Ridley Scott Gladiator, θα είναι ο ανταγωνιστής, κάτι που θα ήταν εξαιρετικό σημείο αναφοράς για την καριέρα του.

Άλλες λεπτομέρειες ταινίας

Ridley Scott Gladiator Sequel Εικόνα: Universal Pictures

Όπως αναφέρθηκε, το sequel του Ridley Scott Gladiator θα συνεχίσει την πλοκή αφού ο Maximus νικήσει τον Commodus στη μονομαχία. Σε αυτό θα δούμε τον ηθοποιό Paul Mescal να υποδύεται τον Lucius, ο οποίος, σύμφωνα με το πρώτο μέρος, θα ήταν ο διάδοχος του θρόνου εξαιτίας των όσων είπε η μητέρα του σε μια συνομιλία.

Πέθανε ο πρωταγωνιστής και ο ανταγωνιστής του πρώτου μέρους. Είναι απίθανο να τους δούμε σε αυτή την παραγωγή. Ωστόσο, μερικές αναδρομές μπορεί να εμφανιστούν σε αυτό το σίκουελ του Ridley Scott Gladiator ορισμένων στιγμών της ταινίας του 2000. Μπορεί ακόμη και να τοποθετήσουν σκηνές που θα μπορούσαν να είχαν διαγραφεί ή γεγονότα που θα συνέβαιναν πριν από την τελική αντιπαράθεση μεταξύ Maximus και Commodus.

Μάλλον θα δούμε τον Λούσιους προσπαθώντας να ανακτήσει τον έλεγχο της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Μπορεί επίσης να κάνει τη θέληση του παππού του Μάρκου Αυρήλιου. Στο προηγούμενο έπος, στόχος του ήταν να επιστρέψει την εξουσία στη σύγκλητο και ο αυτοκράτορας δεν υπήρχε πλέον. Αιτία για το πραξικόπημα του γιου του που ανέλαβε την εξουσία και η κύρια αιτία της σύγκρουσης μεταξύ αυτού και του στρατηγού.

Ο Barry Keoghan θα είναι ο αυτοκράτορας της Geta. Θα μπορούσε να είναι ο κακός σε αυτό το σίκουελ του Ridley Scott Gladiator. Οι Ρωμαίοι δεν εγκατέλειψαν οριστικά την εξουσία και ο Λούσιος μπορούσε να αναζητήσει τη θέση που του αρμόζει. Μια αντιπαράθεση μεταξύ τους θα ήταν αναπόφευκτη.

Επικεφαλής της σκηνοθετικής ομάδας θα ήταν ο Ρίντλεϊ Σκοτ, ο οποίος θα συνεργαζόταν με τον Ντέιβιντ Σκάρπα για τη συγγραφή του σεναρίου. Ο τελευταίος ήταν υπεύθυνος για τη συγγραφή της πλοκής του All the Money in the World.

Η Paramount Pictures θα είναι το στούντιο που θα κάνει την παραγωγή αυτού του σίκουελ του Ridley Scott Gladiator. Ωστόσο, η Universal θα μπορούσε επίσης να συμμετάσχει, καθώς και οι δύο κατέχουν τα δικαιώματα του franchise. Η ταινία αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους στις 22 Νοεμβρίου 2024.

Επιλεγμένη εικόνα μέσω Marvel Studios / Universal Pictures

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar