Το The Punisher Coming To Daredevil: Born Again του Jon Bernthal

0
Το The Punisher Coming To Daredevil: Born Again του Jon Bernthal

Ο τιμωρός του Τζον Μπέρνθαλ ήταν αγαπημένος των θαυμαστών από την πρώτη του εμφάνιση. Το ντεμπούτο του στο Daredevil ενθουσίασε γρήγορα τους θαυμαστές. Ναι, αυτό περιλάμβανε εμένα. Ήταν πάντα ο αγαπημένος μου χαρακτήρας της Marvel.

Όπως ήταν φυσικό, η αντίδραση της κοινότητας οδήγησε στη δική του σειρά. Έγινε επιτυχία και για το Netflix. Τώρα, το επερχόμενο Daredevil: Born Again θα παρουσιάστε ξανά το The Punisher. Άρα, υπάρχει ένας άλλος λόγος για να είστε ενθουσιασμένοι με την κυκλοφορία.

Η επιστροφή του σηματοδοτεί έναν άλλο βαρύ χτυπητή που επιστρέφει στον Daredevil. Έχουμε ήδη αναφέρει Η επιστροφή του Μάικλ Γκαντολφίνι. Και, δείχνει επίσης τη συνέχιση του σύμπαντος της σειράς της Marvel. Το μάθαμε κι αυτό Το Echo θα συνδεθεί σε αυτό.

Τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής;

Ο Jon Bernthal επαναλαμβάνει τον ρόλο του στο επερχόμενο Daredevil: Born Again

Νωρίτερα σήμερα, το IGN ανέφερε την επιστροφή του Bernthal στο σύμπαν της Marvel. Σύμφωνα με το αρχικό άρθρο, εξακολουθεί να είναι σε κατάσταση «αναφέρεται». Αλλά, υπάρχει ελάχιστος λόγος να μην πιστεύουμε ότι είναι αλήθεια. Άλλωστε, η πρώτη εμφάνιση του The Punisher ήταν με τον Daredevil.

Οπότε, θα ήταν φυσικό ο χαρακτήρας να εμφανιστεί ξανά εδώ. Η σειρά δεν θα είναι μια άμεση συνέχεια της αρχικής. Τότε, μπορεί να δούμε ένα νέο πρόσωπο του The Punisher εδώ. Άλλωστε η σειρά θα έχει άλλο τόνο.

The Punisher του Jon Bernthal: Μία από τις καλύτερες απεικονίσεις του χαρακτήρα

Ο τιμωρός του Τζον Μπέρνθαλ ήταν εύκολα μια από τις καλύτερες απεικονίσεις. Η πρωτότυπη ταινία είναι κλασική για πολλούς. Όμως, δεν έχουμε δει πολλά από τον χαρακτήρα. Υπάρχει επίσης το Punisher: War Zone του 2006. Ωστόσο, πολλοί θαυμαστές το έχασαν.

Από την εμφάνισή του στο Daredevil, είναι υπό συνεχή επαίνους. Σίγουρα, δεν αγαπούν όλοι τον χαρακτήρα. Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να υποστηρίξει ότι η τελευταία του επανάληψη δεν είναι ακριβής και διασκεδαστική.

Το Daredevil: Born Again έρχεται την άνοιξη του 2024

Το Daredevil: Born Again πρόκειται να κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2024. Τούτου λεχθέντος, δεν είναι όλοι το ίδιο ενθουσιασμένοι. Η κυκλοφορία του στο Disney+ ήταν μια κόκκινη σημαία για πολλούς θαυμαστές. Μερικοί άνθρωποι φοβούνται ότι ο χαρακτήρας θα μετριαστεί.

Και, είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί. Άλλωστε, το The Punisher και η Disney είναι σχεδόν πολικά αντίθετα. Από την άλλη, το The Mandalorian είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα ευελιξίας της Disney. Οπότε, θα περιμένω την απελευθέρωση πριν κρίνω.


Πιστωτική εικόνα χαρακτηριστικών: Disney Wiki | Fandom.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar