Το Unreal Editor του Fortnite έρχεται την επόμενη εβδομάδα

1
Το Unreal Editor του Fortnite έρχεται την επόμενη εβδομάδα

Το Fortnite συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή των charts ροής με τη δημοτικότητά του. Ωστόσο, ένα αυξανόμενο χαρακτηριστικό μπορεί να οδηγήσει σε ακόμη περισσότερη επισκεψιμότητα σε αυτό. Εδώ και λίγο καιρό, το Fortnite έχει καλλιεργήσει μια «δημιουργική» λειτουργία. Τώρα, Ο Unreal Editor του Fortnite έρχεται να πάει τη θέση σε ένα νέο επίπεδο.

Το Fortnite είναι διάσημο για την προσθήκη πολλών περιεχομένων κάθε εποχή. Όμως, το Unreal Editor μπορεί να είναι η μεγαλύτερη προσθήκη μέχρι τώρα. Θα επέτρεπε στους προγραμματιστές χαρτών να δημιουργήσουν ακόμη πιο περίπλοκα τοπία. Απλά φανταστείτε ότι θα πάρετε το δικό σας Δέρμα Eren Yeager σε έναν χάρτη εμπνευσμένο από το SnK. Οι πιθανότητες είναι ατελείωτες.

Παρά κλείσιμο στην Κίνα, το Fortnite έχει ακόμα πολλά να προσφέρει. Λοιπόν, ας δούμε τι μπορούμε να περιμένουμε.

Το Fortnite κάνει βήματα προς το Roblox στις 22 Μαρτίου

Όπως αναφέρει το GamesRadar+, το Unreal Editor έρχεται στις 22 Μαρτίου. Αυτή είναι μια μέρα λιγότερο από μια εβδομάδα από σήμερα. Τούτου λεχθέντος, αυτή η αλλαγή είναι κάτι περισσότερο από ένα επιπλέον εργαλείο για τους προγραμματιστές χαρτών. Ο Editor θα μπορούσε να μετατρέψει το Fortnite σε ένα οικοσύστημα που μοιάζει με Roblox.

Το Editor φέρνει ένα σωρό νέα και προηγμένα εργαλεία στη λειτουργία Creative του παιχνιδιού. Οι προγραμματιστές θα έχουν πολλά περισσότερα να παίξουν. Αυτό περιλαμβάνει τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών στο πιο δημοφιλές παιχνίδι στον κόσμο.

Το Unreal Editor του Fortnite φέρνει ένα νέο επίπεδο στους προσαρμοσμένους χάρτες

Τώρα, οι δημιουργικοί χάρτες δεν είναι κάτι νέο στο Fortnite. Όπως μπορείτε να δείτε παραπάνω, υπάρχει ήδη μια πληθώρα χαρτών χρηστών. Αυτά κυμαίνονται από κοινωνικούς κόμβους έως χάρτες που μοιάζουν με πάρτι, γεμάτους με μίνι παιχνίδια.

Ο Unreal Editor του Fortnite είναι κάπως διαφορετικό από το beta της Epic. Είναι ένας συνδυασμός των εργαλείων Unreal Engine και Creative του Fortnite. Έτσι, δεν θα είναι διαθέσιμες όλες οι δυνατότητες από το Unreal Engine. Ωστόσο, εξακολουθεί να προσθέτει πολλές δυνατότητες για προγραμματιστές.

Αυτό υπερβαίνει επίσης τα τοπία οικοδόμησης. Οι προγραμματιστές μπορούν να προσθέσουν μοναδικά στοιχεία, VFX και ακολουθίες. Έτσι, ανοίγει τις πόρτες σε νέες εμπειρίες, μοναδικές σε κάθε χάρτη. Επιπλέον, οι δημιουργοί μπορούν να συνεργάζονται σε πραγματικό χρόνο και σε πολλαπλές πλατφόρμες.

Δημιουργικοί κωδικοί στο Fortnite δημιουργούν νέο ενδιαφέρον για το παιχνίδι

Το Fortnite είναι ένα battle royale στα μάτια των περισσότερων ανθρώπων. Είναι ακόμη δύσκολο να θυμηθεί κανείς τις αρχές του ως οικοδόμος/επιβίωση βάσης. Όμως, τα δημιουργικά εργαλεία του δημιουργούν (αυτό επιδιωκόταν) νέο ενδιαφέρον για το παιχνίδι.

Με τον καιρό, μπορεί να γίνει πιο παρόμοιο με το Roblox. Θα πάψει να είναι απλώς ένα battle royale. Αντίθετα, θα είναι ένα θεμέλιο ανάπτυξης για τους δημιουργούς. Έτσι, μπορεί να δούμε πλούσια και μοναδικά παιχνίδια βασισμένα στον κινητήρα.

Και, το Unreal Editor είναι ένα τεράστιο βήμα προς αυτόν τον στόχο.

Πίστωση επιλεγμένης εικόνας: Fortnite | Επικά παιχνίδια.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar