Το Warzone 2.0 Season 2 Reloaded ξεκινά σε ώρες!

1
Το Warzone 2.0 Season 2 Reloaded ξεκινά σε ώρες!

Warzone 2.0 έχει πάρει Call of Duty σε ένα νέο επίπεδο. Με πολύ μεγαλύτερη ποικιλία, όπως ο DMZ και επιδρομές, έχει γίνει βασικό. Ακόμα κι εγώ πρέπει να το παραδεχτώ. Δεν ασχολήθηκα πολύ Call of Duty με πρόσφατες εκδόσεις. Αλλά, αυτό πραγματικά με έπιασε. Τώρα, Warzone 2.0 Season 2 Reloaded έρχεται.

Και, δεν μιλάω ότι θα έρθει σε λίγες εβδομάδες ή μέρες. Καθώς το γράφω αυτό, είμαστε ώρες μακριά. Και, η ενημέρωση στη μέση της σεζόν υπόσχεται ένα σωρό νέο περιεχόμενο. Κάποια από αυτά μπορεί να είναι έκπληξη και για τους παίκτες!

Λοιπόν, τι μπορούμε να περιμένουμε;

Τι να περιμένετε με την ενημέρωση στη μέση της σεζόν του Warzone 2.0

Ας συνοψίσουμε τις πιο σημαντικές ενημερώσεις περιεχομένου.

Για μένα, η πιο συναρπαστική ενημέρωση είναι το δεύτερο επεισόδιο Raid. Θα μπορείτε να ενσωματώσετε το Cpt. Price, Farah και Gaz. Ειλικρινά, το κομμάτι για το τι κάνουν είναι άσχετο. Απλώς χαίρομαι που επέστρεψαν.

Η δεύτερη πιο σημαντική ενημέρωση είναι η Himmelmatt Expo. Ο νέος χάρτης φέρνει μια χειμερινή απόδραση για τους παίκτες να πυροβολούν ο ένας τον άλλον. Ο χάρτης φαίνεται υπέροχος και η λειτουργία παιχνιδιού 6v6 είναι ιδανική για αυτό.

Επιπλέον, οι παίκτες αποκτούν ένα νέο όπλο, camos και πολλά άλλα.

Περισσότερη ποικιλία για πολλούς παίκτες με επαναφόρτωση της σεζόν 2 του Warzone 2.0

Αν σας αρέσει η ποικιλία, Warzone 2.0 Season 2 Reloaded ειναι για σενα. Εκτός από τον νέο χάρτη, η ενημέρωση φέρνει ένα σωρό νέες λειτουργίες παιχνιδιού.

Πρώτον, έχουμε Drop Zone. Οι παίκτες πρέπει να κρατήσουν τη ζώνη για να κερδίσουν πόντους, à la King of the Hill. Όλα ή Τίποτα έχει παίκτες να σφεντάνε μαχαίρια για να κερδίσουν αποκλεισμούς. Ένας στην αίθουσα σου δίνει ένα όπλο με μία σφαίρα. Ναι, είναι ένα χτύπημα για όλους.

Όλες αυτές οι λειτουργίες παιχνιδιού θα εμπλουτίσουν τη λίστα αναπαραγωγής σας στη νέα ενημέρωση.

Τόνοι νέων καλλυντικών έρχονται στο Warzone 2.0 Season 2

τεμαχιστής σε warzone 2.0 σεζόν 2 επαναφορτώθηκε Μία από τις λιγότερο αναμενόμενες καταχωρήσεις έρχεται σε αυτό το patch. (Εικόνα: Activision Blizzard)

Τέλος, παίρνουμε επίσης ένα σωρό νέα καλλυντικά. Φυσικά, το πιο ενδιαφέρον είναι το Shredder από την TMNT. Όμως, δεν τελειώνει εκεί.

Από τα δώρα για την τρίτη επέτειο μέχρι το St. Patrick’s, υπάρχει πολύ περιεχόμενο για να διαλέξετε. Έχετε επίσης νέες προκλήσεις για να ξεκλειδώσετε camos για όλα τα όπλα σας. Λοιπόν, ξεκινήστε την εξάσκηση για να ξεκλειδώσετε όλα αυτά τα καλούδια!

Πίστωση επιλεγμένης εικόνας: Call of Duty | Activision Blizzard

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar