Ben Affleck Batman Σκηνοθέτης του James Gunn DC „Absolutely Not“.

0
Ben Affleck Batman Σκηνοθέτης του James Gunn DC „Absolutely Not“.

Ο Μπεν Άφλεκ υπήρξε ένας από τους καλύτερους Μπάτμαν ζωντανής δράσης της DC, αλλά είναι επίσης ένας σπουδαίος σκηνοθέτης. Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο The Hollywood Reporter, ο ηθοποιός έκανε κάποιες συγκλονιστικές δηλώσεις. Ο Affleck αναφέρθηκε ευθέως στον James Gunn, λέγοντας κατηγορηματικά ότι αρνείται να σκηνοθετήσει οτιδήποτε στο σύμπαν του. Αυτές οι δηλώσεις έχουν προκαλέσει μεγάλη διαμάχη στα social media. Τον περασμένο Δεκέμβριο, ο Gunn ισχυρίστηκε ότι συναντήθηκε με τον Ben για να συζητήσουν μελλοντικά έργα. Ωστόσο, οι πρόσφατες δηλώσεις του Affleck το διαψεύδουν πλήρως.

Ο Ben Affleck Σχετικά με τη Σκηνοθεσία του Batman για τον James Gunn DC „Absolutely Not“.

Ο Ben Affleck φωτογραφήθηκε στις 6 Μαρτίου στο Hollywood Vintage Gym στο Λος Άντζελες.  Φωτογραφήθηκε από τον Austin Hargrave. Ο Μπεν Άφλεκ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ AUSTIN HARGRAVE για το The Hollywood Reporter

Μετά από λίγους μήνες παλιρροϊκών κυμάτων στο DC, άλλη μια βόμβα έπεσε ξανά. Σε αυτή την περίπτωση, ο πρωταγωνιστής είναι ο Ben Affleck, ο πρώην Batman της DC, ο οποίος έχει κατηγορήσει απευθείας τον James Gunn. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης έδωσε μια συνέντευξη για το Hollywood Reporter πολύ οικεία όπου απάντησε σε πολλές ερωτήσεις. Ένα από αυτά αφορούσε την πιθανή συμμετοχή του στο σύμπαν της DC των James Gunn και Peter Safran.

Η συνέντευξη του μέσου, Ρεμπέκα Κίγκαν, τον ρώτησε σχετικά, αναφέροντας αν ο Μπεν Άφλεκ θα σκηνοθετούσε μια ταινία του Μπάτμαν. «Λοιπόν, αν η DC ήρθε σε σας τώρα και σας είπε, «Θέλετε να σκηνοθετήσετε κάτι;» Σε απάντηση, ο Μπεν Άφλεκ έριξε την ακόλουθη βόμβα:

Δεν θα σκηνοθετούσα κάτι για τους Gunn DC. Με τίποτα. Δεν έχω τίποτα εναντίον του James Gunn. Ωραίος τύπος, σίγουρα θα κάνει εξαιρετική δουλειά. Απλώς δεν θα ήθελα να μπω και να σκηνοθετήσω με τον τρόπο που το κάνουν αυτό. Δεν με ενδιαφέρει αυτό.

Αυτό έρχεται σε ευθεία αντίφαση με τα σχόλια του James Gunn για το θέμα. Τον περασμένο Δεκέμβριο 15, 2022, ο James Gunn έγραψε στο Twitter «Συναντήθηκα με τον Ben χθες ακριβώς επειδή θέλει να σκηνοθετήσει και εμείς θέλουμε να σκηνοθετήσει. πρέπει απλώς να βρούμε το σωστό έργο».

Ωστόσο, ο Μπεν Άφλεκ, ο πρώην Μπάτμαν, μόλις ξεκαθάρισε ότι αυτό δεν θα συμβεί. Η απάντησή του προκάλεσε μεγάλη έκπληξη στους θαυμαστές. Επίσης, το Gunn’s DC είναι ακόμα φρέσκο ​​από την απόλυση του Henry Cavill και πολλοί θαυμαστές είναι αναστατωμένοι. Θα μπορούσε η θεραπεία του Henry Cavill να είναι μέρος της άρνησης του Affleck να συνεργαστεί με τον Gunn;

ΜΙΑ ΤΡΟΜΕΡΗ εμπειρία Justice League

Ο Affleck με τους Gal Gadot και Zack Snyder στο Justice League του 2017 Ο Affleck με τους Gal Gadot και Zack Snyder στο Justice League CLAY ENOS/©WARNER BROS του 2017. ΕΙΚΟΝΕΣ/ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ EVERETT

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Ben Affleck πρόσθεσε τον ρόλο του Batman στην ταινία Justice League. Όπως γνωρίζουμε, αυτή η ταινία ήταν ένα πλήρες χάος παραγωγής. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, ο Zack Snyder έχασε μια κόρη. Ο σκηνοθέτης Joss Whedon ανέλαβε και η εμπειρία για τους ηθοποιούς ήταν τρομερή. Ο Jason Momoa, η Gal Gadot και ο Ray Fisher δήλωσαν δημόσια την κόλαση που τους έβαλε ο σκηνοθέτης.

Ο Μπεν Άφλεκ, που έπαιξε τον Μπάτμαν, δεν υπαινίσσεται ευθέως τον σκηνοθέτη. Ωστόσο, έκανε κάποιες μάλλον εμπρηστικές δηλώσεις. Όσον αφορά την εμπειρία του, σχολίασε ο Άφλεκ.

«Justice League… Θα μπορούσατε να διδάξετε ένα σεμινάριο για όλους τους λόγους για τους οποίους δεν πρέπει να το κάνετε αυτό. Από την παραγωγή μέχρι τις κακές αποφάσεις μέχρι τη φρικτή προσωπική τραγωδία και τελειώνοντας με την πιο τερατώδη γεύση στο στόμα μου».

Παρά το γεγονός ότι δεν σχολίασε τον Whedon, ανέφερε τον Zack Snyder, επαινώντας τη δουλειά του στο σκηνοθετικό κομμάτι.

Η ιδιοφυΐα και το ασήμι είναι ότι ο Zack Snyder πήγε τελικά στην AT&T και είπε, „Κοίτα, μπορώ να σου δώσω περιεχόμενο για τέσσερις ώρες“. Και είναι κυρίως όλη η αργή κίνηση που τράβηξε ασπρόμαυρα. Και μια μέρα γύρισμα με εμένα και αυτόν. Μου είπε, «Θες να έρθεις να πυροβολήσεις στην αυλή μου;» Είπα: «Νομίζω ότι υπάρχουν συνδικάτα, Ζακ. Νομίζω ότι πρέπει να κάνουμε μια συμφωνία». Αλλά πήγα και το έκανα. Και τώρα είναι η ταινία μου με την υψηλότερη βαθμολογία στο IMDb.

Ο Άφλεκ θα πρωταγωνιστήσει στο The Flash για πέντε λεπτά

Ταινία flash Εικόνα: Twitter The Flash Movie

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης στο έργο The Flash. Ο Μπεν Άφλεκ θα επαναλάβει τον ρόλο του ως Μπάτμαν και έχει δηλώσει ότι ήταν μια από τις καλύτερες διασκευές χαρακτήρων του. Ανέφερε επίσης ότι θα εμφανιστεί μόνο για πέντε λεπτά στην ταινία, κάτι που απογοήτευσε πολλούς θαυμαστές.

«Ναι, τελικά κατάλαβα πώς να υποδυθώ αυτόν τον χαρακτήρα και το κατάφερα Η αστραπή. Για τα πέντε λεπτά που είμαι εκεί, είναι πραγματικά υπέροχο. Πολλά από αυτά είναι απλώς τόνος. Πρέπει να καταλάβετε, ποια είναι η εκδοχή σας για το άτομο; Ποιος είναι ο τύπος που ταιριάζει σε αυτό που μπορείς να κάνεις; Προσπάθησα να χωρέσω τον εαυτό μου σε έναν Μπάτμαν».

Συνολικά, αυτές οι δηλώσεις δεν είναι πολύ καλές στο μέλλον. Ο Μπεν Άφλεκ είναι ένας εξαιρετικός Μπάτμαν και η ιδέα να μην τον ξαναδώ είναι αρκετά απογοητευτική. Σε κάθε περίπτωση, ο χαρακτήρας θα έχει έναν αποχαιρετισμό στην ταινία The Flash.

Ανυπομονούμε να κυκλοφορήσει στις 16 Ιουνίου 2023.

Επιλεγμένη εικόνα μέσω Twitter της Warner Bros. Discovery/James Gunn

Είμαι εναέριος του τσίρκου επηρεασμένος από τον Ντικ Γκρέισον και τον Σπάιντερ-Μαν. Είχα την τύχη να γράψω για τους χαρακτήρες που με ενέπνευσαν. Έχω επίσης πτυχίο στις Πολιτικές Επιστήμες και μεταπτυχιακό στο Διεθνές Εμπόριο.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar