Garden Gazebo κάνει την πίσω αυλή να ζει ένα αεράκι

2
Garden Gazebo κάνει την πίσω αυλή να ζει ένα αεράκι

Μετά από μια κουραστική μέρα εργασίας στην αυλή, ο σύζυγός μου και εγώ λατρεύουμε να καθόμαστε και να χαλαρώνουμε καθώς ο ήλιος δύει στη μικρή μας γωνιά του κόσμου. Τίποτα δεν φαίνεται να θεραπεύει τους πόνους μιας ημέρας εργασίας στην αυλή όπως το να βλέπουμε το σκοτάδι να κατεβαίνει στους καρπούς της δουλειάς μας, είτε πρόκειται για ένα φρεσκοκομμένο γκαζόν είτε για ένα παρτέρι χωρίς ζιζάνια. Δυστυχώς, αυτές οι απογευματινές συνεδρίες ήταν πάντα συντομευμένες.

Φαινόταν ότι μόλις βολευτήκαμε, θα μας κυνηγούσαν μέσα δαγκώνοντας κουνούπια. Τότε μια άνοιξη, ένα τοπικό εκπτωτικό κατάστημα πρόσφερε κιόσκια στην πίσω αυλή προς πώληση. Καθώς μελετούσα τις εικόνες στο κουτί, μου κίνησε το ενδιαφέρον. Το κιόσκι 10 επί 10 ποδιών (3×3 μ.) με καμβά κορυφής είχε λογική τιμή και περιλάμβανε οθόνη σφαλμάτων.

Καταφύγιο με Οφέλη

Αυτό που πραγματικά με πούλησε ήταν το μικρό τριγωνικό ράφι που ήταν προσαρτημένο σε κάθε γωνία του μεταλλικού και υφασμάτινου κιόσκι. Ήξερα ότι ήταν εκεί για υποστήριξη, αλλά για μένα τα ράφια ήταν το τέλειο μέρος καλοκαιρινής ξεκούρασης για τα φυτά εσωτερικού χώρου μου. Αμέσως οραματιστήκα τον εαυτό μου να κάθεται χωρίς ζωύφια σε αυτό το κιόσκι, περιτριγυρισμένο από λαχταριστά φυτά εσωτερικού χώρου.

Περιττό να πω ότι έφυγα από το κατάστημα εκείνη την ημέρα με ένα από τα κιόσκια της πίσω αυλής στο καλάθι μου. Ως μια εντελώς παρορμητική αγορά, δεν μπορούσα να μην αναρωτηθώ αν το μακρύ βαρύ κουτί θα χωρούσε καν στο αυτοκίνητο! Ευτυχώς έγινε και με την Ημέρα του Πατέρα να είναι προ των πυλών, είπα στον σύζυγό μου ότι το κιόσκι στον κήπο ήταν δώρο για εκείνον.

Το μεταλλικό και υφασμάτινο κιόσκι δεν έμεινε για πολύ στο κουτί. Ήταν αρκετά εύκολο να συναρμολογηθεί και σύντομα καθίσαμε σε πλαστικές καρέκλες με γκαζόν απολαμβάνοντας μια βραδιά χωρίς σφάλματα για πρώτη φορά από τότε που αγοράσαμε το σπίτι μας. Ωστόσο, καθώς καθόμουν εκεί, έκανα μια απροσδόκητη συνειδητοποίηση.

Και ακόμα περισσότερη άνεση

Χρειαζόμασταν έπιπλα κιόσκι! Μην έχοντας ποτέ την ευκαιρία να καθίσουμε έξω και να απολαύσουμε πραγματικά το αίθριο μας, δεν είχαμε επενδύσει σε άνετα υπαίθρια καθίσματα. Δεν άργησα πολύ για να πείσω τον σύζυγό μου για την ανάγκη να ξοδέψει 10 φορές το κόστος του κιόσκι του κήπου για ένα ωραίο σετ έπιπλα βεράντας. (Ή το έκανε;)

Το κιόσκι με την κορυφή του καμβά έγινε σύντομα το κέντρο της υπαίθριας ζωής μας. Όχι μόνο αναζητήσαμε καταφύγιο από τα έντομα το βράδυ, αλλά ήταν ένα δροσερό, δροσερό μέρος για να ξεφύγουμε από τις καυτές, μεσημεριανές ακτίνες του ήλιου. Ήταν επίσης το τέλειο συμπλήρωμα για το ψήσιμο σε εξωτερικούς χώρους. Δεν υπάρχουν μύγες που αιωρούνται γύρω από τα πιάτα μας καθώς φάγαμε και δεν χρειάζεται να ελέγξουμε τα κουτιά ποτών για μέλισσες πριν πιούμε.

Το Gazebo εξελίσσεται

Το κιόσκι από μέταλλο και ύφασμα έγινε ένα πραγματικό υπαίθριο δωμάτιο, με ένα δάπεδο από καουτσούκ με πλακάκια και ένα διακοσμητικό χαλί. Και ο σύζυγός του κρέμασε σκέλη από μπαταρίες φώτα χορδών γύρω από την εσωτερική περίμετρο. Δεν έχουμε μόνο ένα υπέροχο μέρος για να καθίσουμε και να απολαύσουμε την ύπαιθρο, αλλά και να διασκεδάσουμε τους καλεσμένους μας.

Και φυσικά, το λάτρεψαν και τα φυτά εσωτερικού χώρου μου! Το επάνω μέρος από καμβά παρέχει σκιά από πάνω και η οθόνη σφαλμάτων φιλτράρει το ηλιακό φως που περνάει από τις πλευρές. Όταν σκέφτομαι την ημέρα που το αγόρασα, δεν θα φανταζόμουν ποτέ ότι ένα απλό κιόσκι με καμβά επάνω θα μπορούσε να είναι η τέλεια προσθήκη στην αυλή μας. Βαθμολογήστε ένα για παρορμητικές αγορές!

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar