RE4 Remake Cheat Code Ξεκλειδώνει το νέο «Mad Chainsaw» Δυσκολία

0
RE4 Remake Cheat Code Ξεκλειδώνει το νέο «Mad Chainsaw» Δυσκολία

Εάν είστε λάτρης του Resident Evil 4, τότε θα ενθουσιαστείτε όταν ακούσετε ότι το demo του Remake έχει έναν μυστικό κωδικό εξαπάτησης. Τι κάνει αυτός ο κωδικός; Λοιπόν, το RE4 Remake cheat κώδικας ξεκλειδώνει τη λειτουργία δυσκολίας Mad Chainsaw. Σωστά; μπορείτε να ζήσετε το παιχνίδι όπως ποτέ άλλοτε με αυτή τη βάναυση νέα δυσκολία. Ετοιμαστείτε να πολεμήσετε τις ορδές των νεκρών!

Χάρη στο Jigzaw Killer στο YouTube, μπορούμε τώρα να ξεκλειδώσουμε αυτήν τη λειτουργία εξαπάτησης βιντεοπαιχνιδιών. Αρχικά, μεταβείτε στο κύριο μενού της επίδειξης και επισημάνετε την επιλογή „Main Story“. Στη συνέχεια, κρατήστε πατημένο το L1 και το R1 στο PlayStation ή το LB και το RB στο Xbox και πατήστε πάνω, αριστερά, κάτω, δεξιά, Τετράγωνο, Τρίγωνο, Κύκλος, X, X ή πάνω, αριστερά, κάτω, δεξιά, X, Y, B , Α, Α αντίστοιχα. Αυτό θα εμφανίσει την επιλογή να επιλέξετε τη λειτουργία δυσκολίας Mad Chainsaw. Είναι κάποιο έντονο gameplay!

Στην αρχική έκδοση του Resident Evil 4, θα μπορούσατε να ξεκλειδώσετε τη δυσκολία Mad Chainsaw μόνο τυχαία. Στην πραγματικότητα, το παιχνίδι θα είχε το μήνυμα, „πρέπει να περιμένετε μέχρι να ενεργοποιηθεί ξανά η λειτουργία Mad Chainsaw Mode για επόμενες προσπάθειες“. Αλλά τώρα μπορείτε να το ζήσετε αμέσως με αυτό RE4 Remake cheat. Η λειτουργία δυσκολίας αυξάνει τη ζημιά και την υγεία των εχθρών. Αλλάζει τις τοποθετήσεις τους στο παιχνίδι και τους κάνει πιο επιθετικούς. Επιπλέον, ο Δρ. Σαλβαδόρ, ο μανιακός με αλυσοπρίονο, είναι τώρα εξοπλισμένος με ένα φλεγόμενο αλυσοπρίονο. Άρα, είναι ακόμα πιο θανατηφόρος!

Αλλά πρόσεχε; αυτή η λειτουργία δεν έχει σημεία ελέγχου. Έτσι, αν πεθάνεις, το παιχνίδι έχει τελειώσει. Αυτό δεν είναι για τους αδύναμους, οπότε βεβαιωθείτε ότι είστε έτοιμοι για την πρόκληση. Σαφώς, το RE4 Remake cheat είναι μόνο για όσους έχουν εμπειρία!

RE4 Remake Cheat Code

RE4 Remake Cheat εικόνα: Capcom

Έτσι, η επιλογή δυσκολίας The Mad Chainsaw είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διασκεδάσετε. Έχουμε λίγο περισσότερο από μια εβδομάδα μέχρι να κυκλοφορήσει επίσημα το Resident Evil 4: Remake. Η Capcom θα κυκλοφορήσει ολόκληρο το παιχνίδι στις 24 Μαρτίου. Αλλά το RE4 Remake cheat Νέα δεν είναι η μόνη συναρπαστική είδηση. Πρόσφατα, η Capcom ανακοίνωσε ότι εργάζεται σε ένα patch της Day One για να βελτιώσει τα εφέ βροχής του παιχνιδιού. Ορισμένοι θαυμαστές τους αποσπούσαν την προσοχή, οπότε αυτό το έμπλαστρο θα είναι μια ευπρόσδεκτη προσθήκη. Σαφώς, θα βελτιώσει αρκετά το παιχνίδι.

Εάν είστε λάτρης της εικονικής πραγματικότητας, θα χαρείτε να μάθετε ότι έρχεται επίσης. Η Capcom εργάζεται επίσης σε μια έκδοση PlayStation VR2 του παιχνιδιού, η οποία θα είναι δωρεάν DLC. Ωστόσο, δεν υπάρχει ακόμη συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας. Επομένως, θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε περισσότερα για αυτό.

Συνολικά, το RE4 Remake cheat για το demo ξεκλειδώνει μια νέα συναρπαστική λειτουργία δυσκολίας Mad Chainsaw. Ως εκ τούτου, είναι ένας πολύ καλός τρόπος να βιώσετε το παιχνίδι με έναν εντελώς νέο τρόπο. Προς το παρόν, δεν είναι σαφές εάν υπάρχουν άλλοι κωδικοί εξαπάτησης για το παιχνίδι. Δεν είμαστε σίγουροι αν η λειτουργία Mad Chainsaw θα είναι στο πλήρες παιχνίδι.

Λοιπόν, τι περιμένεις? Πιάστε το χειριστήριό σας και πληκτρολογήστε τον κωδικό εξαπάτησης. Ετοιμαστείτε για ένα έντονο και τρομακτικό gameplay!

Resident Evil 4 Κριτικές

Όταν ήταν το Resident Evil 4 κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2005, απέσπασε κριτική για την πρωτοποριακή μηχανική του παιχνιδιού, την καθηλωτική ιστορία και τα εντυπωσιακά γραφικά. Επιπλέον, οι κριτικοί το επαίνεσαν για τις έντονες σεκάνς δράσης και τους δύσκολους γρίφους του.

Απόλαυσαν επίσης την προοπτική της κάμερας πάνω από τον ώμο. Κέρδισε πολλά βραβεία, συμπεριλαμβανομένου του Game of the Year. Πολλοί θαυμαστές το θεώρησαν ως ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της σειράς Resident Evil. Με το Remake που θα κυκλοφορήσει σύντομα, οι θαυμαστές είναι ενθουσιασμένοι να δουν πώς έχει ενημερωθεί το παιχνίδι. Θέλουν επίσης να δουν πώς βελτιώθηκε διατηρώντας τα κλασικά στοιχεία που το έκαναν επιτυχία. Δεν είναι το πρώτο remake βιντεοπαιχνιδιών που έχουμε δει πρόσφατα. Αλλά το RE4 Remake cheat πιθανότατα θα βοηθήσει τους θαυμαστές να ερωτευτούν ξανά το αρχικό παιχνίδι.

Γεια! Είμαι ο Arvyn και είμαι καθηγητής αγγλικών από το Ηνωμένο Βασίλειο. Διδάσκω Αγγλικά διαδικτυακά για πάνω από 4 χρόνια σε μαθητές από όλο τον κόσμο και όλες τις ηλικίες. Εκτός δουλειάς, είμαι μεγάλος λάτρης του διαβάσματος, των βιντεοπαιχνιδιών και του παιχνιδιού με τα αξιολάτρευτα γατάκια μου. Τα λέμε!

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar