Superman Legacy: James Gunn να γράψει και να σκηνοθετήσει

0
Superman Legacy: James Gunn να γράψει και να σκηνοθετήσει

Ο Superman είναι ένας από τους πιο σημαντικούς χαρακτήρες της DC, με μια κληρονομιά που οι θαυμαστές υπερασπίζονται και σέβονται. Αυτό είναι ένα κρίσιμο σημείο για τη νέα πλοκή του DC Universe που αναπτύσσουν οι James Gunn και Peter Safran. Ακόμη και ο πρόεδρος της Warner, David Zaslav, το επιβεβαίωσε.

Υπεράνθρωπος Εικόνα: DC Comics

Αυτός πρέπει να είναι ο λόγος Σούπερμαν: Κληρονομιά θα είναι η πρώτη παραγωγή του νέου DC. Αυτή η ταινία πρέπει να πετύχει αν ο Gunn θέλει να ξεκινήσει με το δεξί πόδι. Φαίνεται ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι βάζουν τα καλύτερα χαρτιά τους από την αρχή. Το πιο σημαντικό καλύτερο είναι ο ίδιος ο Gunn, ο οποίος θα είναι ο κορυφαίος σεναριογράφος και σκηνοθέτης αυτής της ταινίας.

James Gunn για να σκηνοθετήσει το Superman: Legacy

Σήμερα, το σπίτι του DCU (@homeofdcu) ανάρτησε στο Twitter ότι ο James Gunn θα σκηνοθετήσει επίσης την ταινία Σούπερμαν: Κληρονομιά. Το tweet περιέχει έναν σύνδεσμο προς ένα βίντεο του YouTube που είναι πλέον ιδιωτικό και η DC δεν έχει κάνει καμία δήλωση για να το επιβεβαιώσει ή να το διαψεύσει.

Ο James Gunn είναι ήδη ο κύριος σεναριογράφος αυτής της ταινίας. Σούπερμαν: Κληρονομιά θα ήταν η πρώτη ταινία της DC/Warner στο νέο όραμα των Gunn και Safran. Αυτό θα μπορούσε να αντιπροσωπεύει μια πραγματική πρόκληση λόγω αυτού που συνεπάγεται.

Οι θαυμαστές αντέδρασαν αμέσως όταν ο Gunn ήταν υπεύθυνος για την ανάπτυξη και τη σκηνοθεσία αυτής της νέας έκδοσης του Man of Steel. Αυτό έφερε πολλά ερωτήματα, το πρώτο ήταν αν θα ήταν ίση ή καλύτερη από την ταινία του Zack Snyder του 2013. Το άλλο ερώτημα ήταν πώς θα παρουσίαζαν τον Superman και ποιος ηθοποιός θα κουβαλούσε την κληρονομιά του.

Επιστροφή του Henry Cavill Superman Εικόνα: Warner Bros.

Όσο για την πρώτη ερώτηση, η αλήθεια είναι ότι το έχουν αρκετά δύσκολο, λαμβάνοντας υπόψη Ανθρωπος από ατσάλιΗ επιτυχία του το 2013. Η ταινία κέρδισε 668 εκατομμύρια στο box office, τα οποία ίσχυαν ελάχιστες ταινίες της DC. Αν προσθέσουμε την ένταση των οπαδών που έχει δημιουργηθεί λόγω της αποχώρησης του Henry Cavill από αυτόν τον χαρακτήρα, είναι αρκετά περίπλοκο για Σούπερμαν: Κληρονομιά για να ταιριάξει με αυτή την επιτυχία.

Μια άλλη πτυχή που υποστηρίζουν οι θαυμαστές είναι αν ο James Gunn θα έχει το χρόνο να κάνει ταχυδακτυλουργικά ανάμεσα στο σενάριο και τη σκηνοθεσία Σούπερμαν: Κληρονομιά και ως Διευθύνων Σύμβουλος της Warner Bros. Ο Gunn έχει πολλή δουλειά να κάνει για να διασφαλίσει ότι αυτή η ταινία θα είναι επιτυχημένη, κάτι που μπορεί να ωθήσει την DC και τη Warner στην επιτυχία που επιθυμούν. Από την άλλη, δεν μπορεί να επικεντρωθεί μόνο στον Superman και να αφήσει το υπόλοιπο DCEU στα χέρια του Peter Safran. Άλλωστε, οι θαυμαστές περιμένουν από αυτούς να διορθώσουν το σημερινό χάος που είναι η DC, όχι για να το κάνουν χειρότερο.

Μια ταινία για επανεκκίνηση του DCEU

Σύμφωνα με παλαιότερες δηλώσεις του James Gunn, το Superman: Legacy θα ήταν η πρώτη ταινία του νέου DCEU μετά Η αστραπή επανεκκινεί τα πάντα. Λαμβάνοντας υπόψη ότι αναπτύσσει μόνο το σενάριο, έχουμε πολύ λίγες λεπτομέρειες για τα σχέδιά του με τον νέο Superman. Ο Gunn επιβεβαίωσε ότι αυτή η ιστορία θα περιστρέφεται γύρω από έναν νεότερο Superman. Ωστόσο, δεδομένης της έλλειψης πληροφοριών, μπορούμε μόνο να προσπαθήσουμε να μαντέψουμε ποια έκδοση του Superman θα δούμε αν τη βασίσουμε σε κόμικς.

Σε Σούπερμαν: Κληρονομιά, ο Καλ-Ελ ορίζει την κατεύθυνση της ζωής του, αποφασίζοντας αν θέλει να είναι ένας κανονικός άνθρωπος ή ένας υπερήρωας με διπλή ζωή. Πιθανότατα θα τον δούμε να αντιμετωπίζει τραύματα από το παρελθόν του, να αναπτύσσει νέους εχθρούς και να βρίσκει αυτόν τον κινητήριο παράγοντα στη ζωή του ως ήρωας.

Γνωρίζουμε ότι ούτε η DC ούτε η Marvel κάνουν τις ταινίες 100% ίδιες με τα κόμικ, οπότε μπορούμε να περιμένουμε κάποιες αλλαγές. Ωστόσο, οι θαυμαστές απαιτούν από τον James Gunn να σεβαστεί την κληρονομιά του Superman και να μην αποφασίσει να μετατρέψει τον Man of Steel σε χαρακτήρα κωμωδίας.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 11 Ιουλίου 2025. Ωστόσο, στο DC, μερικές φορές οι ημερομηνίες δεν μένουν. Για παράδειγμα, Η αστραπήπου θα έπρεπε να είχε κυκλοφορήσει το 2021, και Aquaman 2που έπρεπε να βγει στις αίθουσες πριν Η αστραπή. Ο Gunn συνεχίζει να γράφει την πρώτη του επίσημη παραγωγή DC από τότε που ανέλαβε τον Νοέμβριο του 2021, οπότε θα δούμε αν θα ξεπεράσει την επιτυχία του Snyder.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar